Reklama

Reklama

Policajná akadémia: Moskovská misia

  • Česko Policejní akademie 7: Moskevská mise (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát sa zástupcovia policajných radov pustia do riešenia problémov na opačnom konci sveta. Boris Jeľcin má totiž problémy so šéfom ruskej mafie Konstantinom Konalim (Ron Perlman). Ten v priebehu krátkeho času zarobil miliardu dolárov predajom novej výpočtovej hry a teraz sa rozhodol ovládnuť celý svet,  počínajúc Ruskom. Jeľcinova žiadosť o pomoc je v USA vypočutá a úlohou je poverený veliteľ Lassard (George Gaynes), so svojimi neschopnými, ale stopercentne úspešnými policajtmi. Onedlho odlieta do Moskvy tím zložený z Lassarda, kapitána Harrisa (G.W. Bailey), policajtov Jonesa (Michael Winslow), Tackleberryho (David Graf), Callahanovej (Leslie Easterbrook) a kadeta Kyla Connorsa, ktorý je síce zmätkár, ale podarilo sa mu preniknúť do počítača a pripísať svoje meno do zoznamu najlepších. Chaos začne hneď na letisku v Moskve, kde je prítomný veliteľ Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylom nastúpi do pohrebného voza, odíde na pohreb nejakého komunistu a nakoniec je prijatý do rodiny pozostalých. Medzitým senilný Rakov, stále viac prepadajúci Konaliho hre, s ťažkosťami  vysvetlí Američanom, čo je ich úlohou. Connors sa zamiluje do krásnej tlmočníčky Katji a Konali nariadi svojim zabijakom, aby amerických policajtov odstránili... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (297)

Bones! 

všetky recenzie používateľa

Snad každý si myslel, nebo spíš doufal, že po hrozivém šestém dílu, jenž byl NĚKOLIKRÁT nastavovanou kaší nadprůměrné zábavy v podobě dílu prvního, se filmoví tvůrci k tomuto"nápadu" už nevrátí!Důvodů proč si to myslet bylo hned několik, jednotlivé díly serie vznikaly, jak na běžícím pásu, rok co rok a najednou pauza v podobě zhruba 5 let, navíc nepříliš zábavná"šestka".Jenže omyl, vzniklo další "veledílo", které dává na první díl zapomenout a to v dost negativním slovasmyslu!!!Tu * dávám snad jen z nostalgie...Ach jo, kde jsou Mahonneyho časy:-( ()

Santino7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Páni a dámy, tak toto sa vám už skutočne nepodarilo. Jednoducho v najlepšom by sa malo prestať a hotovo. Táto séria bola zo začiatku fajn, to priznávam, prvé tri časti pobavili. Lenže ďalej je to už len také tápanie, viacmenej zbytočné pokračovania, ktoré nepobavia ani omylom. Ten humor je tu neskutočne silený, až mi bolo trápne. Nečudujem sa, že v tejto moskovskej misii odmietli účinkovať hneď niekoľkí, pretože ten scenár je naozaj príšerne stupídny. Skôr ma udivuje, že niektoré stálice vydržali až doteraz, ako napríklad Winslow, Graf, Gaynes atď ... No a Ron Perlman, tak jeho účasť ma už asi neprekvapí vážne nikde, on je priamo magnet na lacné filmy - aby som však nekrivdil, má aj zopár tých vydarenejších. Rozmýšľal som, že dám aspoň tú symbolickú jednu, keďže som to vydržal dopozerať až do konca ale bolo by to nespravodlivé a hlavne neadekvátne oproti ostatným takto hodnoteným filmom, takže nedá sa. Nikdy viac. 0/5 ()

Reklama

Likan7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Když už nikoho nezajímáte, snažíte se zaujmout alespoň novými tvářemi. Tady se sešla celkem slušná partička, jenže ani Ron "Hellboy" Perlman, Christopher "Saruman" Lee a ani Clarie "vyspala jsem se se Smrtí" Forlani to nezachránili. Policejní akademie měla končit pětkou a jediný moje plus je to, že už žádná další mě nečeká. ()

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně o dost lepší než nudná šestka, bavil jsem se dost, ale s ostatními díly se to už absolutně nedá srovnávat. I ty nejlepší postavy minulých dílů nudí, a z prvního dílu už moc postav nezbylo. Škoda, jedna z nejlepších komediálních sérií skončila dost blbě... Společně s šestkou naprosto zbytečný díl. ()

kubilov 

všetky recenzie používateľa

Ano, rozhodně by se dalo polemizovat o nejslabším dílu série, o tom nepochybuju, jenže si opravdu nemyslím, že by šlo až o tak špatný film, že by se rovnou musel objevit mezi 300 nejhoršími na ČSFD. Přesto, že vše působí tak trochu kýčovitě a tak, stejnak se člověk díky rozumné stopáži nenudí a to považuji za hlavní. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (10)

  • Jediný díl série, který v kinech nevydělal ani milion dolarů. (HellFire)
  • V úvodní scéně zpravodaj v televizních novinách hraje hru na Game Boyi, ale v konzoli není vložená kazeta. (HellFire)

Súvisiace novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (viac)

Reklama

Reklama