Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (131)

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Komedie, Švédsko, seminář a hned jsem si představil drsnější verzi Vlastníků. Což se prvních asi dvacet minut naplňovalo. Nesourodá skupina lidí, které v tomto případě nespojuje vlastnictví bytů v jednom domě, ale projekt nákupního centra. Samozřejmě si s tím tvůrci nevystačili a i když tam jistý přesah vnímám, je to vlastně přímočará vyvražďovačka. Nicméně...uznávám, že právě ta naprosto zjevná motivace vrahouna, mohla být tvůrčím záměrem. Stejně jako chladnokrevné a neosobní vybíjení účastníků semináře. Možná je ten přesah v tom, že je to vlastně tragédie, za kterou může hamižnost, prospěchářství, lhostejnost a malá snaha naslouchat. Zabiják nebyl jen psychopat, ale také oběť bezpráví. Jeho extrémní reakci to sice neomlouvá, ale já tam ten výhružný vzkaz vidím. Úředníci, nebuďte hovada, může se stát, že narazíte na někoho, kdo vám to 100x hůř vrátí. Tomuhle žánru neholduju, nelíbí se mi sledovat zabíjení lidí, ale v tomto případě to vraždění nevnímám jako prostředek pro uspokojení divných choutek milovníků slasherů, ale spíš jako temný pozdrav všem úředníkům, developerům, politikům... . ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Gratuluji Švédům. Podařilo se jim natočit ten nejnudnější a nejdebilnější Slasher v dějinách, s těmi nejvíc nesympatickými a nevhodnými postavami, co jsem kdy viděl. Bolelo se na to dívat a poslouchat ty jejich stupidní kecy. Hvězda za scénu s šitím čela, alá Frankenstein, to jediný mě pobavilo a ať nežeru, tak pár krvavějších scén tu je, ale víc ani hovno a více jak jednu hvězdu ani omylem. ()

Reklama

qxkamo 

všetky recenzie používateľa

Na to, že je to krvák, toto sadlo ideálne vďaka zasadeniu do lesného prostredia a postavám, ktoré boli tak hlúpo divné, že boli až chutné. Update: Hneď po napísaní recenzie som si prečítal recenziu od LIVINGDEAD, ktorá to presne vystihuje:  "A jet s takovými lidmi, jako byli ve filmu, tak bych je pozabíjel sám.." ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Skandinávský teamdestroying mezi Chopinem a Dvořákem. Se samotným „rozvíjením dovedností“ není sebemenší problém (netušil jsem, jak srp v hlavě prospěje k přednesu Jednou budem dál), ale co je to platné, když interakce mezi kancelářskými krysami má spíše arsenový efekt. Fanoušci Fassbendera tuší, že vrahem je Frank Siiiidebottom..! ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Na Netflix veľmi príjemné prekvapenie. Teambuilding developerskej firmy (nie práve najideálnejšie vzťahy medzi kolegami) s podozrivými okolnosťami a zmluvami ohľadom výstavby projektu obchodného centra naruší maskovaný zabijak, ktorý vraždí účastníkov hlava nehlava. Vďaka Švédsku to má typickú škandinávsku drsnosť a nekompromisnosť (vrah sa s nikým nemazná) a po dlhom čase ma subjektívne potešilo vidieť v podobnom type filmu i reálnych ľudí všetkých vekových kategórií s bežným vzhľadom a nie len priblblých teenagerov. Samotné vraždy sú dostatočne kreatívne, krvavé, využíva sa pri nich dostatok rozličných a netradičných nástrojov a sú schopne natočené. Vrahova maska ala Maťko a Kubko je cool, nelogickosť správania nebije až tak do očí, dej jednoduchý, herci svoje party odohrali obstojne a hlavný slizoun dostane nakoniec čo si zaslúži. Seminár je v podstate "len" zručne natočený hororovo komediálny slasher, mne však osobne sadol na výplach hlavy až nadštandardne dobre. Silné 4*.80% ()

Galéria (35)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené