Reklama

Reklama

Těla

(seriál)
  • Veľká Británia Bodies
Trailer 1

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedna oběť. Aby zachránili budoucnost, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (127)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Tak sme sa dozvedeli, že homoklády v zdanlivo usporiadaných rodinách sú tu odjakživa, že Hitlerov pohľad na židovskú rasu bol "opodstatnený", no a že žandárom môže byť aj 147 cm vysoká moslimka so šatkou okolo gebule. Netflix opätovne ponúka svoju tradičnú mix pop kultúr, gender kuchyňu v solídnom námete, avšak treba kriticky dodať, že miestami bez chuti, akoby bez snahy použiť soľ a korenie. Natiahnuť toto všetko na 8 epizód je úplná vražda, kde sa stáva obeťou v prvom rade divák. Po 4 zárezoch som to chcel zabaliť, nevzdal som to, no vyslovene nadšený nie som, i keď musím kurva uznať, že tá odbočka od vraždy do úplne inej pointy, veľmi milo prekvapila. Na záver len dodám, že zrovnávať takýto čiastočný paskvil s počinom ako bol "Dark", je doslova na lakeť, tak snáď Vám ho aj niekto medzi rečou na nos ujebe. Díky. ()

GeusX 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zajímavý námět, poutavé ztvárnění čtyř časových useků, stejných případů a se zcela rozdílnými detektivy. Změny v časových rovinách jsou přehledné, neztratíte se, což je velké plus.Takřka všechny díly jsou solidně napínavé. Komplet jsem to dal na tři posezení. Základem úspěchu je, že nad tím nesmíte příliš hloubat a lámat si hlavu nad tím, proč někdo cestuje časem zpět aby se dostal přesně tam, kde je. Prostě, TimeCop by se té časové smyčce divil. Spokojenost! 85% (viděl jsem v cz dabingu) PS: Hodně je tu zmiňována podobnost se seriálem DARK. Přiznám se, že Dark mne nechytil a po čtvrté epizodě jsem to utnul. ()

Reklama

Rockerman 

všetky recenzie používateľa

Zase se nám snaží namluvit, že homosexualita je normální a že multikulti obyvatelé Londýna normální bohužel jsou. Ale to je jen takový povzdech nad starou dobrou Anglií minulosti. Jinak seriál, rozprostřený do čtyř časových rovin je pro diváka náročný a vyžaduje maximální soustředění. Jako vždy to vypadá jako puzzle o tisících kusech, aby se to pak pomalu začalo skládat a v závěru to aspoň z devadesáti procent pochopit. Zajímavá, v sedmém díle vygradovaná a sluníčkovým koncem trochu shozená série stála za zhlédnutí. P.S. Zajímalo by mě, kde našli tu "krásku", co hrála Iris, ta se na roli policistky fakt "hodila". ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku skvělé, uprostřed perfektní, poslední díl a půl to poslal totálně do píči. Časová smyčka je časovou smyčkou právě proto, že v ní nejde nic změnit, jinak by ani nevznikla. Tady došlo k absolutnímu nepochopení časového paradoxu a ve finále strašlivé zklamání, což si kombinace Atlasu mraků a Predestination fakt, kurva, nezasloužila! 60% ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Skvělá zápletka, utahané podání s několika závěrečnými lapsy v logice fungování světa, hlavně úplný konec v taxíku nedává smysl. Chtělo to trochu zkrátit a nejít bezpečnou cestou. Moc bych si chtěl přečíst komiks (zatím u nás nevyšel) protože Si Spencerův Constantine se mi líbil hodně i díky skvělým hláškam a zajímavým zvratům. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (4)

  • Mnohé scény boli natočené v „Starom meste“ v Kingston upon Hull s využitím nádherných viktoriánskych budov v centre mesta Hull a niektoré scény zo seriálu boli natočené na palubách lodí v lodeniciach v Yorku. Mnohé z futuristických scén boli natočené na University of Leeds a v Sheffielde. Natáčacie obdobie trvalo od 16. mája do 21. októbra 2022. (Arsenal83)
  • The Irish Independent si všíma opakovaný výskyt motívov (ako napríklad „Vieš, že si milovaný“) a mien (ako napríklad „Harker“ a „Mannix“), podobne ako vo filme Atlas mrakov z roku 2012. (Arsenal83)

Reklama

Reklama