Reklama

Reklama

The Royal Hotel

  • Veľká Británia The Royal Hotel (viac)
Trailer 1

Hanna (Julia Garner) a Liv (Jessica Henwick) cestujú s batohmi po Austrálii. Keď im dôjdu peniaze, Liv presvedčí svoju priateľku, aby sa dočasne zamestnali v provinčnej krčme s názvom "The Royal Hotel". Majiteľ baru Billy (Hugo Weaving) a miestni obyvatelia uvádzajú dievčatá do špecifickej, alkoholom nabitej atmosféry. Čoskoro sa však Hanna a Liv dostanú do situácie, ktorá sa im vymkne spod kontroly. (Arsenal83)

(viac)

Zaujímavosti (5)

  • Hoci oficiálna publicita uvádzala, že tento film je psychologický thriller, niektoré skoré správy v médiách uvádzajú, že film je v skutočnosti horor. Podľa oficiálnej publicity filmu bol film opísaný ako „sociálny thriller inšpirovaný skutočnými udalosťami“. (Arsenal83)
  • ''The Royal Hotel'' je najbežnejší názov krčmy v Austrálii. Je to ešte marketingová technika z 19. storočia — názov „The Royal“ so svojimi konotáciami spojenia s kráľovskou hodnosťou bola ambiciózna a zameraná na prilákanie zámožnej klientely. (Arsenal83)
  • Juhoaustrálske vidiecke mesto Yatina, ktoré je ústredným miestom natáčania tohto filmu, má v skutočnosti iba deväť obyvateľov. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v meste Yatina a na ďalších miestach južnej Austrálie, ako: Adelaide, Outback, Orroroo, Jamestown, Peterborough a Flinders Mountains. Film sa natáčal od 6. júla do septembra 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama