Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vedec Alexander „Alex“ Hesse (Arnold Schwarzenegger) pracuje s veľkým zápalom v univerzitnom centre pre pôrodnosť na vývoji preparátu priaznivo ovplyvňujúceho tehotenstvo. Keď však univerzita jeho výskum zastaví, rozhodne sa s kolegom gynekológom Larrym Arbogastom (Danny DeVito), pokračovať vo výskume na vlastnú päsť a testovať liek sám na sebe. Situácia sa im však skoro vymkne z rúk a po čase sa u Alexa začnú objavovať príznaky tehotenstva! Nečakanú graviditu navyše značne komplikuje všetečný šéf univerzitného výskumu Noah Banes (Frank Langella), Arbogastova tehotná ex-manželka Angela (Pamela Reed) a nakoniec láska, ktorá vzplanie medzi Alexom a doktorkou Dianou Reddinovou (Emma Thompson), vedúcou konkurenčného projektu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (351)

Wishkah 

všetky recenzie používateľa

Arnold udělal několik pokusů o komedii a kromě výborných Pravdivých lží mu to moc nevycházelo. Tenhle film není jeho nejhorším počinem (pamatujte na Herkula v New Yorku), ale je dost příšerné dívat se na vašeho akčního oblíbence, jak se tu prochází v paruce a růžových teplákách a hraje si na ženskou. Myslím, že slovo ÚLET je pro tenhle film hodně slabým výrazem ()

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

"Dovolte, abych potřásl rukou muži, který bude matkou.." ;) Těhotný Terminátor ?? Ale jistě !! Ačkoliv to tu vypadá jako v ovčíně, touhle komedií mě rozhodně československý rodák Ivan Reitman moc potěšil.. Nebudu vůbec řešit, kde vzal Arnie dělohu, protože Junior platí za nesmírně zábavný film, v němž je však Arnold Schwarzenegger, svému hereckému rozsahu navzdory, natolik přesný, že by to jiný těžko zvládl, paradoxně stejně přesvědčivý a zábavný zde jako v Conanovi či již zmiňovaném Terminátorovi.. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Arnold Schwarzenegger v roli tehotného otca sa totálne znemožnil, až strápnil. Ani režisér Ivan Reitman nedokázal z Arnolda dostať viac komiky ako je nutné, nič sa nedá robiť, ani vedecký pokus a tehotný muž, ani osvedčený Danny DeVito nedajú komédii žiadny náboj ... nič moc. Nezachráni ho ani spojenie osvedčenej dvojice Schwarzennegger - DeVito, ktorá sa spojila už vo filme Dvojičky (1988). Emma Thompson tiež nezažiarila, mohli ju viac skrášliť, aby bola príjemným spestrením filmu. ()

gombarix 

všetky recenzie používateľa

O 20 % horší hodnocení než policajt ze školky? He? Já jsem se bavil stokrát víc! Emma Thompson je kouzelná, Arnie taky (hlavně jako mimino a jako východoněmecká exsportovkyně), zápletka se ještě udržuje v mezích reálnosti, dokonce se objevuje i jakýsi myšlenkový přesah... prostě tahle komedie, jakkoli nablblá, mi sedla. Výstižný komentář: monolog ()

Tyler odpad!

všetky recenzie používateľa

Arnold by se měl radši držet svého kopyta,i když se musí uznat,že docela slušný komediální talent prokázal v "Policajtovi ze školky".Tady to ale nefunguje,problém je už v samotném nápadu (aspoň pro mě) a scénář taky ničím neoslní.Nejvtipněji nakonec působí půllitrová kádinka,skoro naplněná Arnieho sytě oranžovou močí kvůli těhotenskému testu...No,uznejte sami - máme něco takového zapotřebí?! ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (13)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Tržby ze severoamerických kin čininily 36,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 108,4 mil. (NIRO)
  • Alex Hesse (Arnold Schwarzenegger) pronese větu: "Moje tělo - moje volba", což je známý slogan Američanů, bojujících za práva těhotných žen svobodně si zvolit, zda podstoupí interupci. (megan017)

Súvisiace novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené