Reklama

Reklama

Sniper: G.R.I.T. - Global Response & Intelligence Team

Trailer

Obsahy(1)

Odstřelovač Brandon Beckett (Chad Michael Collins) a nově vytvořený Globální zásahový a zpravodajský tým (G.R.I.T.) se vydávají na Maltu, aby zlikvidovali mezinárodní teroristické spiknutí a zachránili kolegyni agentku Lady Death (Luna Fujimoto). (FunDinDung)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (8)

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som nič, alebo skôr Céčkovú low cost kokotinu s amatérskymi porno hercami s plastovými pištolkami na kapsle, ako pobehujú nikde na sídlisku v Bukurešti a celé to točí ich kamarát zo strednej na ajfon. No na moje veľké prekvapenie, sa nejedná o žiaden prúser, ako tu mnohí naznačujú a úplne bez hanby sa priznám, že som sa bavil viac, ďaleko viac, ako pri 2/3inách Netflix produkcie daného žánru. Najväčšiu zásluhu na tom má zloženie hlavnej partičky assassinov v zložení dvoch bielych hetero vysvalnených týpkov a jednej sexi Japonky, čo je na dnešné pomery celkom odvážne zloženie. Chémia medzi nimi funguje na jednotku a ich nonstop suché hláškovanie a odjebávanie sa navzájom ma bavilo od začiatku do konca. Neskôr sa do toho pripletie ich čierny šéf s tvarohovým ajťákom v červených consoch a náklad hlášok sa zdvojnásobí. K tomu je tu slušný bodycount, KONEČNE tu aj niekto berie do úvahy obmedzený počet nábojov v zásobníkoch, niektoré prestrelky taký klasický priemer, niektoré čistý újeb, kde som sa ozaj z chuti zasmial. Natočené, zostrihané za mňa úplne do pohody, na daný žáner maximálne postačujúce. Príbeh...ten som tu ozaj riešil ako posledné. Je na úrovni herných scenárov doby PS2 a fakt tu slúži len ako krovie, pre partičku šialencov na ich vybláznenie. Je to Béčko, možno aj Céčko, ale fakt zábavné a hlavne si to uvedomujúce a na nič viac sa nehrajúce. Na zabavenie nedeľného volebného doobedia poslúžilo maximálne dobre. Ak by sa náhodou zosmolila dvojka, budem len rád. ()

charles3 

všetky recenzie používateľa

Tak tento film mi včera večer dokonale "sednul". Předtím jsem viděl několik dílů původní série s Berengerem (které mě nijak zvlášť nenadchly, na rozdíl od Odstřelovače s Wahlbergem) a nebyl jsem si zprvu ani jistý, jestli s ní má G.R.I.T. vůbec něco společného. Ale neřešil jsem to a postupně se začal královsky bavit. Na rozdíl od dřívějších dílů totiž přibylo humoru, nadhledu, zajímavých postav, chemie mezi nimi, hlášek, odkazů na filmovou klasiku (hlavně Tarantina) a místy až jakéhosi comicsového stylu. Přesně takto jsem si vždycky představoval odlehčený akční styl. Takže za mě plný počet a jdu dohánět předchozí díly s touto sestavou, snad mě nezklamou. ##### Komu by se mé hodnocení nezdálo: samozřejmě záleží, jestli takovýto film vidíte po Přeletu nad kukaččím hnízdem nebo po Playgirls. Já ho konkrétně viděl po nejmenované francouzské komedii ze 70. let, u které jsem se jen dvakrát uchechtl a poté dost váhal mezi dvěma a třemi hvězdami, zatímco u G.R.I.T. jsem se cca od třetiny stopáže dusil smíchy. A dám klidně ruku do ohně za to, že ze strany tvůrců šlo o humor zamýšlený. ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Jo je to hrozně levný a blbý s amatérskou akcí a navíc absolutně nezajímavými herci, ale ten postřeh ohledně lokací je minimálně k zamyšlení to jo, ale to je tak všechno. Ušmudlaná jedna hvězda z milosti.10% ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Ambice očividně byly a na konci se objeví něco, čemu se dá říkat akční choreografie. Ale jinak to je laciná, amatérská bída. ()

Reklama

Reklama