Reklama

Reklama

Všade dobre, doma naj

(relácia)
všetky plagáty
Súťažný
Slovensko, 2023, 30 min

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor)

Obsahy(1)

Všade dobre, doma naj - vedomostná súťaž o Slovensku i Európe, v ktorej sa traja súťažiaci snažia získať atraktívne finančné výhry... Traja súťažiaci, tri kolá, štipka taktiky a napätie až do konca – to je nová súťaž Všade dobre, doma naj s moderátorom Martinom Nikodýmom. V 1. kole odpovedajú traja súťažiaci na každú z 8 otázok moderátora výberom zo štyroch možností. Za každú správnu odpoveď získavajú 5 bodov. Do druhého kola postupujú dvaja hráči s najvyššími počtami bodov. V 2. kole majú dvaja súťažiaci striedavo možnosť voliť si otázku z množiny dvanástich tém, ktoré sú odlíšené bodovým ohodnotením (5 – 10 – 15 bodov). Do finále - 3. kola, postupuje hráč s najvyšším bodovým ziskom po druhom kole. Čakajú ho otázky týkajúce sa výlučne Slovenska a za každú správnu odpoveď získa finančnú výhru  od 50 eur až do 500 eur.  Spolu si môže finalista prilepšiť až o 1 150 eur. Na záver však ešte prichádza veľké pokušenie v podobe prémiovej otázky. Svoju výhru môže zdvojnásobiť alebo aj úplne stratiť. (RTVS)

(viac)

Recenzie (4)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Viem, že tie otázky nepíše moderátor, ale fakt tu by už súťažiaci mohli na nikotína zakričať: "Martin a niečo aspoň na úrovni stredoškolského učiva tam nemáš?" ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Jedna z tých slabších vedomostných relácií, ale stále vedomostná relácia - tých nie je nikdy dosť. Martina Nikodýma celkom môžem, takže voči moderátorovi nemám žiadne výhrady, atmosféra aj miera zábavnosti je tiež fajn. Čo už môže trošku zamrzieť je koncept, nakoľko ide o jednu z tých komornejších a menej "akčných" súťaží, možno aj zatiaľ najsuchšiu, ktorú som videl. To samozrejme nemusí byť nutne zlé, keďže aj taký Duel je suchý, no ten bol zaujímavý aspoň v tom, že mal fakt ťažké otázky. Tu ťažké nie sú. Naozaj, ak sa súťažiaci pri nejakej otázke zaseknú, je to skôr z dôvodu, že sa potrebujú uistiť či počuli správne, než žeby nevedeli odpoveď. Až tak to ale nevadí, nakoľko ide predsa len o troška komornejšiu súťaž a ani tie čiastky nie sú až tak vysoké. Čo už zamrzí viac je formát, ktorý nedá vyniknúť všetkým súťažiacim a najväčším kameňom úrazu je hneď prvé kolo, ktoré má až smutne málo otázok. Zlé to nie je, ak to náhodou bude niekto niekde v mojej prítomnosti pozerať, tak sa pri tom zastavím, ale pravdepodobne sa na to nebudem pozerať s takým záujmom, s akým sa pozerám na iné relácie podobného druhu. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

V podstate ma poteší každá vedomostná relácia, ale formát "Všade dobre, doma naj" je fakt hrozný. V 1.kole mohli dať možnosť odpovedať za každým všetkým trom, lebo často sa tam niektorí nedokážu preklikať k prihláseniu ani za nič, a potom bohužiaľ rýchlo vypadnú. 2.kolo už je aspoň ako tak taktická bitka, takže tam je to už lepšie. No celkovo tejto relácii chýba potrebná dynamika a celé to pôsobí dosť strnulo, vrátane moderátora Matina Nikodýma (hoci vždy je to lepšia voľba ako predchádzajúci "tromf" v podobe Tabačeka). Najväčšia slabina však spočíva v tom, že pri prezentácii správnej odpovede len sledujeme moderátora, ako to celé číta, pritom by mohli v tej chvíli pustiť aspoň nejakú vizualizáciu, ktorá by to celé zatraktívnila. Takže slabota... 2* ()

Reklama

Reklama