Reklama

Reklama

Láska, sex a 30 svíček

  • Južná Afrika Love, Sex and 30 Candles
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři nejlepší kámošky, co mají třicítku na krku, společně řeší trable ve vztazích i jednu nečekanou situaci, která je možná navždycky rozdělí. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Nič extra som od toho nečakal (aj vzhľadom na nízke hodnotenie), ale napokon to bolo celkom vydarené - teda v rámci tohto žánru. Je to taký "Sex v Juhoafrickej republike", kde štvorica kamarátok čelí rôznym nástrahám vo vzťahoch, ktoré zároveň preveria ich vlastné priateľstvo. Oceňujem najmä fakt, že nejde o typickú klišovitosť s happy príbehmi, ale pôsobilo to ako "také zo života". Najviac zo všetkého ma v celom filme iritovala postava farizeja Winstona - to bol kus hnusného chlapa! Ale inak nado pomery dobré a zaujímavé. Hodné 4* (vlastne nechápem tie prízemné hodnotenia). ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Keď budem v ZOO a náhodou naďabím na páriace sa primáty, spomeniem si na tento film. Minimálne teda na začiatok. Film je o žienkach, ktoré vyplakávajú, že už majú tridsať, pritom vyzerajú minimálne na štyridsaťpäť. V tomto sebaklame potom naháňajú statných samcov, vďaka pokročilej dobe už nie na trhu s otrokmi. No a žánrová samozrejmosť aj tak privádza film k očakávanému záveru a prsteňom na správnych rukách. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Vypada to jako romanticks komedie, v niz si tricetilete cernosky Dikeledi, Sade, Linda a Nolwazi naleznou stesti a lasku, ale misto toho jde o drama kde zeny prochazeji obtiznymi situacemi ve svych zivotech. V tomto filmu o pratelstvi zen ve triceti je hodne sexu, dramatu, zleho chovani, nevery a nabozenstvi. Vse stoji na vztazich. Ani jsem se nesmal, ani potaji nevytahl kapesnicek. ()

Reklama

Reklama