Reklama

Reklama

Where the Devil Roams

Trailer

Obsahy(1)

Film sleduje rodinu vraždících artistů, která cestuje po světě na umírajícím karnevalovém okruhu. (JasonCZ)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

POMO 

všetky recenzie používateľa

Metaforický indie bizár s parametry amatérského filmu, s retro stylizací, hudebními vložkami, flashbacky z druhé světové války, poezií o ďáblovi a mordy s kvalitními maskami. Varoval jsem vás. [Sitges FF] ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Podivnosť o vraždiacej karnevalovej rodine, ktorá vlastní nadprirodzené srdce a ihlu, a tak môžu znovu pripojiť oddelené končatiny. Kde sa objavia, tam sa to hemží mŕtvolami. Keď je manželka posekaná pri útoku sekerou, dcéra ju zašije za výdatnej pomoci démonického srdca, no zistí, že odrezané končatiny musí pravidelne nahrádzať čerstvými, lebo staré začnú čoskoro plesnivieť. To vedie k ďalšiemu masakru, z ktorého mohla byť poriadna kopa krvavej zábavy, keby režiséri nezvolili debilnú arthouse formu. Množstvo scén je zbytočných a umelo naťahovaných, scény z vojny nič neprinášali, ku koncu sa to ešte preplo do čiernobieleho filtra, a príbeh diváka tiež len ťažko zaujme. Však keď nie sú peniaze, treba to nakrútiť experimentálne, nech sa zamaskuje, čo sa len dá. Jediné, čo stojí za zmienku, je gore, ktoré bolo vzhľadom na rozpočet prekvapivo podarené. Plus hudobné vložky to aspoň trochu oživovali. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Síce hodnotím nízko, ale Where the Devil Roams ma velmi príjemne prekvapil. Síce je obsahovo úplne mimo chápanie bežnej populácie, ale nepochopitelný dej sprevádza famózna hudba a naprosto nádherné kulisy, čím si ma film úplne podmanil. Občas sa objaví aj nejaká pekná gore scénka, takže zhliadnutie určite nelutujem a túto prapodivnú rodinku a jej projekty budem do budúcna sledovať. Ostatným odporúčam film ani nezapínať, pretože sa to tu bude hemžiť odpadmi. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama