Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina žijící v ústraní musí čelit destruktivnímu živlu. Kalifornie... Nemocný George Laughlin (Lance Henriksen), jeho syn Dave (Peter Facinelli) se svou těhotnou manželkou Sarah (Fiona Dourif) a s vnukem Clayem (Asher Angel) vedou poklidný život v mobilním domě obklopeném lesní přírodou. Když vypukne požár, snaží se utéct. Rychle si uvědomí, že je čeká nerovný a nebezpečný boj o přežití. Film byl natočen dle skutečných událostí. (LIVINGDEAD)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (2)

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

Hoří.... netuším, jak dlouho v tom domku bydleli, ale zřejmě dlouho. Když ujížděli před ohněm, za domem nevěděli, která cesta kam vede....což je směšné. Synovi bylo asi 18 let, ale nevěděl co se děje, mluvilo se s ním jako se sedmiletým a to nebyl postižený. A operátorka call centra byla hrdinkou roku. Perlička na závěr syn zasažené rodiny ohněm volal operátorce na soukromý mobil. To by mne fakt zajímalo odkud měl její číslo?Tragické herecké výkony, trapný příběh prý podle skutečných událostí. Ztráta času 😡😡😡😡10% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Natočené podľa skutočnej udalosti, preživší sa priamo podieľal na natáčaní a povedal, že bo spokojný. Ale s čím sakra? On takto vidí udalosť, ktorú prežil? Takto idiotsky a neprirodzene? Do očí bijúca lacnosť, že ide o reálny oheň to by nenapadlo ani Prométhea, ktorý ho predtým v živote nevidel, a herci brigádnici, ktorých Nosluš už nemal kam poslať. Ak ale bolo cieľom filmu dosiahnuť to, aby sa ľudia požiaru nebáli, tak to sa podarilo výborne. ()

Reklama

Galéria (14)

Zaujímavosti (8)

  • Počas natáčania bol Nick Lyon pozitívne testovaný na Covid-19. Aby sa film dokončil v termíne, réžie sa za ten čas chopil Peter Facinelli a z toho dôvodu mu bol udelený kredit aj za réžiu. (Arsenal83)
  • Film je založený na knihe skutočného preživšieho požiaru menom John O'Leary, ktorého kniha z roku 2016 „On Fire: 7 options to Ignite a Radiically Inspired Life“ sa stala bestsellerom. Príbeh sa stal v osemdesiatych rokoch 20. storočia. (Arsenal83)

Reklama

Reklama