Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tom, čo mu zabijú brata, dôstojník LAPD Mark (Michael Jai White) opustí mesto, aby sa vrátil na ostrov, na ktorom vyrastal. Pri hľadaní odpovedí a pomsty sa čoskoro ocitne v krvavom boji so skorumpovaným magnátom Manuelom Alvarezom (Edoardo Costa), ktorý ovládol ostrovný raj. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (5)

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Klasika SABAN films, super herec, nádherný lokace, pěkný poster - film k hovnu. To je tak těžký udělat zábavný akčnák? ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Bol aj nôž v krku a aj sáčok na hlave, čo som naposledy videl u bratov v Letanovciach, keď zase čosi oslavovali s toluénom. Inak to šeptavé afro hranie bolo ako z nejakej rozprávky, až počítačovej hry, umelo robený drsný hlas, ako keď sa Rytmus tvári, že je raper. No ale, čo sme mohli čakať, keď to točil Pičíno. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Už začiatok, v ktorom predvedie hlavný záporak aký je zmrd, je megatrápny. Hneď nato sa ale ukáže, že ten chudák ktorého picol, je bratom hlavného hrdinu. A tak sa môže Michael Jai White po milónty prvý raz vydať na cestu pomsty. Zápletka je podaná hrozne a dialógy sú hotová katastrofa. A ani akcia to nezachráni. Prestrelky sú plné otrasného CGI, takže zase trapas a bitiek je minimum. White párkrát predvedie, že je stále rýchly, ale žiadneho zložitejšieho chvatu sa nedočkáme. Takže asi najlepšie na celom filme sú pekné exotické lokácie, ktoré vyzerajú lepšie ako prostredie v štúdiových Expendables 4. Takže ak máte fetiš na lokácie, tak môžete dať plný počet. Za mňa veľmi slabé béčko. 2/10. ()

mdf 

všetky recenzie používateľa

Takže si to shrneme, klasika,vám někdo zabije bratra, tak se vydáte na ostrov,kde potkáte místního drogového bosse. Akčních  taškařic tu opravdu moc není, ale některé souboje docela jdou,White to ještě zvládá. Hezká destinace, to je asi tak všechno. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama