Reklama

Reklama

Nauč ma milovať

(seriál)
  • Česko Nauč mě milovat (viac)
TV spot 2
Turecko, 2023, 29 h 7 min (Minutáž: 121–145 min)

Hrajú:

Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan, Şerif Erol, Nazmî Kirik, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Özgün Akaçça (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Nauč ma milovať sleduje nepravdepodobný románik Leyly (Hafsanur Sancaktutan) a Ateşa (Kerem Bürsin), dvoch mladých ľudí, ktorých sužujú rozdielne problémy. Leyla je húževnatá sirota so silnou povahou, ktorá sa pridá k tímu podvodníkov, aby financovala hľadanie svojich dávno stratených rodičov. Keď sa prvýkrát stretne s Ateşom, zádumčivým a cynickým potomkom bohatej rodiny, ktorý bol po matkinej smrti poslaný do internátnej školy a domov sa už nikdy nevrátil, veci sa nevyvíjajú dobre. Leylu odradí Ateşov šarm plejboja, pretože ho považuje len za ďalšieho privilegovaného snoba. Keď ich však osud opäť spojí, Leylina žiarivá osobnosť postupne prelomí jeho obrannú barikádu a Ateş v sebe objaví novú, zrelšiu stránku... Romantický seriál sa odohráva uprostred sveta superbohatých a podvodníkov, ktorí sa na nich priživujú, a divákov zavedie na emocionálnu horskú dráhu. Ich príbeh sa začína po nečakanej smrti Ateşovho otca.  Ateş sa musí vrátiť do svojho rodného domu v Turecku, aby sa postaral o svojich odcudzených nevlastných súrodencov a čelil bolestivým záhadám okolo smrti svojej matky. Leyla sa stane opatrovateľkou detí, čím do Ateşovho temného sveta preniknú lúče svetla. Zatiaľ čo prekonávajú svoje vlastné problémy a snažia sa vytvoriť pocit rodiny, láska sa ukazuje ako mocná sila, ktorá nám pripomína, že aj tá najmenšia iskierka nádeje môže osvetliť našu cestu. (TV Doma)

(viac)

Videá (24)

TV spot 2

Recenzie (2)

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Mať fungujúcu rodinu, ktorá vás miluje, podrží v ťažkých chvíľach, o ktorú sa môžete vždy oprieť, môžete s ňou prežívať radosť, lásku, starosti aj smútok. Takúto rodinu sa snaží Ates s pomocou vychovávateľky Leyly, po strate rodičov vytvoriť svojim nevlastným, takmer o generáciu mladším súrodencom. Hoci sa mu z počiatku do toho nechce a deti ho tiež odmietajú, postupne sa medzi nimi tvorí pevné puto. Kerem Bürsin je ok, no jeho surodenci, malá Berit v podaní Arven Yavuz a Aydos v podaní Adin Külce za ním nezaostávaju. Úžasní, títo detskí herci. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z tureckých kúskov, ktorý je o jeden až dve úrovne nad tradičnými latino telenovelami, lebo to obsahuje typickú bláznivosť a humor. To sa v latino kúskoch takmer nenosí. Tam sa desať minút plače, potom chvíľu trhajú vankúše a rozbíjajú zrkadlá a zase plače. Aj preto v rámci žánru v tomto polmesiac vyhráva, hoci samozrejme nejde o nejaké dielo, ktoré by si mal pozrieť každý. Svoju klientelu to ale má. ()

Reklama

Galéria (342)

Zaujímavosti (1)

  • Seriál bol pre slovenské znenie zostrihaný na 40 častí. (Arsenal83)

Reklama

Reklama