Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaycen „Jéčko“ Jennings (Snoop Dogg) je odepsaná bývalá fotbalová hvězda, která si sáhla na dno. Když dostane od soudu nařízeno vykonávat veřejně prospěšné práce trénováním neukázněného mládežnického fotbalového týmu outsiderů ve své domovině, uvidí to jako příležitost znovu si vybudovat svou image. Postupně ale zjistí, že se tím jeho život může od základů změnit, a znovu objeví svou lásku ke hře. (Prime Video)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Športové filmy mám rád, ale túto obohratú platňu s typickou schémou sme tu mali už toľko krát, že už je to dosť otravné. Partie amatérskych outsiderov sa ujme v rámci verejnoprospešných prác rebel a bývalý profi hráč Jaycen, a potom už to ide typickým samospádom. Akurát, v tomto filme sa až príliš frekventovane nadáva a používa sa tzv. ghetto style "žargón". Najväčším pozitívom celého filmu bol napokon samotný záver, keď sa dozvedáme o aktivitách Snoop Dogga, čo je samozrejme chvályhodné. Ale ak mám pravdu povedať, radšej by som si o jeho aktivitách pozrel nejaký parádny dokument... ()

xzajox 

všetky recenzie používateľa

Zabudol vôl, že teľaťom bol. Príbeh nemá žiadnu hĺbku, originalitu a je jednoduchý a predvídateľný. Ako sa sebecká superstar zahľadí do seba a vďaka deckám to pochopí a polepší sa. Snoop nie je herec a od deciek sa výkony ani nedajú čakať. Na druhej strane, Snoop ani hrať nemusí. Stačí, keď ukáže svoj špatný charizmatický-as-fu*k ksicht, zažiari na zlato-fialovo a začne splietať jeho cool niga-slang kecy. Na Underdoggs sa treba dívať inak, ignorovať gýčovitý príbeh a užívať si under-slang, trávičku a pohodu. Nebrať tie jeho moralizujúce reči ako obohranú platňu, ale ako myšlienky, ktoré fakt dokážu zasiahnuť srdce, hoci aj zlatej "superstar". Fakt, že Snoop v realite financuje detské football teamy, čo som netušil, je len taký bonus na koniec. Napriek všetkému, bavil som sa dobre aj bez čmouda a jediného promile. Lepší priemer, 61% - 3* ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Snoop “hraje” Snoopa v klišoidním příběhu o rozmazlené superstar, která začne trénovat podceňované děti a díky tomu se vrátí ke kořenům a pochopí co je důležité. Nic co by tu nebylo už milionkrát a ještě milionkrát bude, tentokrát navíc bez vtipu a bez emocí…40% ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Zo Snoopa Dogga ide neskutocna pohoda,z toho cloveka vyzaruje taky pokoj,ktory posobi blahodarne na dusu,aspon na moju a velmi ma prekvapilo,ked som sa dozvedel z filmu,ze v realnom zivote naozaj financuje deti,ktore sa venuju footbalu,takze klobuk dole pred nim,no a co sa tyka tejto komedie,tak mne sadla,bavil som sa,staci vypnut pri sledovani a len tak vegetit,a aby som nezabudol spomenut herecku Tiku Sumpter,ozaj krasna zenska...:⁠-⁠) ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama