Reklama

Reklama

Postarejte se o Mayu

  • USA Take Care of Maya
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument o neuvěřitelném martyriu rodičů z Floridy, kteří se po obvinění z týrání nemocné dcery pouští do boje s úřady, aby ji znovu získali do péče. (Netflix)

Diskusia

Sabone

Sabone (hodnotenie, recenzie)

Skeksis

Asi to bude tym ze jej matka bola z Polska. Do mojich 8rokov, teraz mam 34, mam mnoho videi z detstva ktore dala moja mama natocit aby sme mali v buducnosti pamiatku. A natacal to kameraman na VHS. Mama pracovala ako učiteľka a momentálne opatruje starých ľudí. Sorry ale nepridá mi ako psychicky narusena. Robila to v case ked este digitalne kamery a fotoaparaty neexistovali a liberalno-slnieckarske BULLSHITY neboli v mode. Späť k dokumentu. Zrejme ked pochopila ze medicina niekde robi chybu to zacala spisovať a natáčať. Ono vies, su aj ludia ktorý uvazuju este predtym nez nieco idu robit, nie iba pocas a neskôr. A ketamin sa pouziva aj v humannej medicine, podobne ako mnohe lieky z humannej mediciny vo veterine. Neberiem tvoj názor ale zrejme máš niekde problém vo vnímaní.

FogDaRipper

FogDaRipper (hodnotenie, recenzie)

Mne sa to tiež zdalo divné ale čo všetky ostatné podobné prípady a myslím že odkryli aj dosť dôkazov ktoré hrali proti nemocnici,tažko to povedať.Podla mňa ale to jak ju tam držali a všetko okolo toho bolo aj zapríčinené kvoli jej matke ktorá zrejme bola hysterka ,narobila tam scény a nemocnicu urážala tak si na ňu zasadli a išli proti nej.Každopádne velmi dobrá podívaná.

Skeksis

Skeksis (hodnotenie, recenzie)

Je tu ešte niekto, kto neveril tomu dievčaťu ani za mak? Herečka už od malička, akurát že zlá. A celkom možné, že psychopatka. Dokumentovať to, bol nápad jej mamy, a už iba to je divné. Nechcela by som dcéru ukazovať ako v zoo, nech už by jej bolo čokoľvek. Podľa mňa jej nič nebolo, len sa akýmsi čudným spôsobom chcela prispôsobiť jej mame, alebo získať pozornosť. A rozhodnutie dávať jej konské dávky ketamínu (ktorý je mimochodom fakt určený pre kone) a spraviť z nej feťáčku? Je jasné, že jej mama tiež nebola normálna, a to na prvý pohľad. Proste je ťažké presvedčiť ma o opaku, aj keď aj môj názor sa dá vyvrátiť. A to, že bol stále nejaký človek za kamerou od začiatku, aj keď na nej  s ňou boli obaja rodičia, a aj keď vôbec nebolo zrejmé, aký prípad z toho bude - to je už mega podozrivé. Ako keby si máti už od začiatku chcela vytvoriť nejaké alibi. 

na príspevok reagoval Sabone

Reklama

Reklama