Reklama

Reklama

Muži v čiernom 2

  • Česko Muži v černém 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sú to už štyri roky, čo tajní vládni agenti Kay (Tommy Lee Jones) a Jay (Will Smith) odvrátili hrozbu intergalaktickej katastrofy obrovských rozmerov. Kay sa medzičasom po vymazaní spomienok pod menom Kevin Brown vrátil do bežného života a Jay i naďalej pracuje pre MIB - bohato dotovanú, neoficiálnu vládnu agentúru, ktorá reguluje mimozemský život na našej planéte. V priebehu vyšetrovania zdanlivo rutinnej záležitosti Jay odhalí diabolský plán, zosnovaný nepriateľskou kylothianskou potvorou Serleenou (Lara Flynn Boyle), ktorá sa maskuje vizážou zvodnej modelky. Keď Serleena vezme ako rukojemníkov celú budovu MIB, zostáva iba jediná osoba, na ktorú sa môže Jay obrátiť - jeho bývalý partner. Nastáva boj s časom a počas neho musí Jay presvedčiť Kaya, ktorý stratil všetky spomienky na svoju kariéru pri MIB a zároveň je jediným žijúcim človekom s vedomosťami potrebnými na záchranu galaxie, aby sa opäť pridal k MIB. Inak sa Zem stane obeťou totálnej deštrukcie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (565)

Peytl 

všetky recenzie používateľa

Je jedno, jak budete tuhle dvojku brát, zda jako Mlže v černém, Močí v černém, či Mučí v černém, najdete tam leda houno a trapnou prvoplánovost, jedná se o podobný omyl, jako když hledáte v regálu u Mountfieldu, díky informaci na billboardu a slabému zraku či roztěkanosti , erotickou sekačku. ()

Phobia 

všetky recenzie používateľa

V kině jsem jako největší zradu brala stopáž filmu - maximálně hodinka a čtvrt, zbytek zabírají titulky (v TV to tak strašně krátké nebylo, holt reklamní bloky:-)). Ujetá jízda tentokrát postrádá předchozí punc originality, počítačové efekty jsou příliš do očí bijící, některé gagy jsou poněkud trapné, ale pobavila jsem se a celkově film nemohu odsoudit jako zklamání. Zkrátka slabší pokračování, jak už to tak většinou bývá. 66% ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

To ste mali hneď povedať, že scenár sa musel prepisovať kvôli pádu dvojičiek. A to už sa začalo točiť. To sa potom nedá objektívne kritizovať. To je ako keby som vyčítal mentálne retardovanému scenáristovi, že napíše priblblý scenár....Takže som to videl znova. Zopár fórov je fajn, zopár je priemerných a potom je tu sci-fi a digitálna omáčka, ktorá im robí krovie. To isté, čo minule, film pre teenagerov, ktorí sa prišli do kina odreagovať. Po desiatich rokoch už vyzerajú niektoré triky dosť zastaralo. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Celkom dôstojné pokračovanie, ktoré rozvíja svojský humor jednotky. Hlavne tu potešia vtipy ohľadom toho, že "všade okolo nás sú ufóni", príjemné sú aj červy a najlepší je pravdaže Frank (v slovenskom dabingu prakticky nepozerateľné!). Will Smith a Tommy Lee Jones sú skvelá parta a vynikájucé duo. Smith zvládol "psychologickú" premenu z nováčika na veterána bravúrne a celý film si skvelo užívajú. Špeciálne efekty sú skvelé a krásne úmyslene béčkovité. Akurát mi tu osobne vadili dve veci - krátka minutáž a viac menej recyklovaný dej jednotky. Naproti tomu je tu úžasná hudba Dannyho Elfmana ... proste skvelá zábava ... ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (28)

  • Will Smith (J) o natáčení se psem Frankem: "Má úžasný smysl pro humor a umí načasovat gagy. Zahrál si už v prvním díle a najali jsme ho i do dvojky. Myslím, že mu to trochu stouplo do hlavy. Zpychnul a občas odmítal vylézt z přívěsu. Jinak je ale práce se skutečným zvířetem na takovémhle filmu docela změna. Člověk si zvykne stát před modrým plátnem a reagovat na něco, co tam ve skutečností není a co bude doděláno až v počítači. Jenže psa, toho musíte pečlivě vycvičit, aby dělal to, co po něm chcete. Ten není jako ti digitální zmetci." (NIRO)
  • Kvůli událostem 11. 9. 2001 museli filmaři na začátku a na konci filmu nahradit Světové obchodní centrum 282 metry vysokou Chrysler Bulding. (EMMY)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 140 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Súvisiace novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (viac)

Reklama

Reklama