Reklama

Reklama

Do hlbiny

  • Česko Do hlubiny (viac)
Trailer

Atraktívni mladí ľudia Jared (Paul Walker) a Sam  (Jessica Albaová) si bezstarostne žijú v prívese pri pláži na Bahamách. Sam pracuje ako sprievodkyňa v miestnom vodnom zábavnom parku "Atlantis" a Jared je potápač. Jeho skutočným snom je nájsť legendárnu pirátsku loď "Zephir", ukrývajúcu náklad za niekoľko miliónov dolárov. Keď ich navštívia Jaredov kamarát Bryce kamarát Bryce (Scott Caan) so svojou novou priateľkou Amandou (Ashley Scottová), všetci štyria sa pustia do hľadania stroskotanej lode. Na morskom dne pritom narazia pritom na trosky lietadla, ktoré havarovalo počas nedávnej víchrice a je naložené kokaínom. Bryce a Amanda si chcú kokaín nechať, ale Jared a Sam sú proti. Všetci štyria sa rozhodnú o náleze lietadla pomlčať a venovať sa ďalej hľadaniu lode. Bryce a Amanda chcú z potopeného lietadla časť kokaínu vyzdvihnúť a predať ho Primovi (Tyson Beckford), ktorý vlastní nočný klub. Žiaľ, Primo je spolupracovník drogového magnáta Reyesa (James Frain), ktorému kokaín z lietadla patril, a ten chce svoj tovar späť. Ak mu celý náklad z lietadla nedoručia včas a zadarmo, tak ich všetkých jednoducho zabije. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (266)

Filmpub.cz (Matěj Svoboda)

"Do hlubiny je přesně ten typ filmu, jaký myslíte, že bude. Je hloupý, naivní, rádoby stylový. Bohužel je i nudný. Nebýt krásných podmořských záběrů a těch již několikrát zmíněných bikin Jessicy Alby, nevím, jaké by bylo hodnocení. Takhle je z toho akorát film, jakých v půjčovnách najdete desítky.…"

MovieZone.cz (Václav Rybář)

"Neříkám to často, ale Into the Blue je hollywoodská demence v celé svojí nahotě, podobně jako svého času druzí Charlieho andílci. Není dostatečně průměrná, abychom se s ní tiše smířili, ani dostatečně špatná, abychom se smáli na její účet. Je přesně na té hraně a moc dobře ví, jak nalákat do kina…" viac

Súvisiace novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (viac)

Reklama

Reklama