Reklama

Reklama

Do hlbiny

  • Česko Do hlubiny (viac)
Trailer

Atraktívni mladí ľudia Jared (Paul Walker) a Sam  (Jessica Albaová) si bezstarostne žijú v prívese pri pláži na Bahamách. Sam pracuje ako sprievodkyňa v miestnom vodnom zábavnom parku "Atlantis" a Jared je potápač. Jeho skutočným snom je nájsť legendárnu pirátsku loď "Zephir", ukrývajúcu náklad za niekoľko miliónov dolárov. Keď ich navštívia Jaredov kamarát Bryce kamarát Bryce (Scott Caan) so svojou novou priateľkou Amandou (Ashley Scottová), všetci štyria sa pustia do hľadania stroskotanej lode. Na morskom dne pritom narazia pritom na trosky lietadla, ktoré havarovalo počas nedávnej víchrice a je naložené kokaínom. Bryce a Amanda si chcú kokaín nechať, ale Jared a Sam sú proti. Všetci štyria sa rozhodnú o náleze lietadla pomlčať a venovať sa ďalej hľadaniu lode. Bryce a Amanda chcú z potopeného lietadla časť kokaínu vyzdvihnúť a predať ho Primovi (Tyson Beckford), ktorý vlastní nočný klub. Žiaľ, Primo je spolupracovník drogového magnáta Reyesa (James Frain), ktorému kokaín z lietadla patril, a ten chce svoj tovar späť. Ak mu celý náklad z lietadla nedoručia včas a zadarmo, tak ich všetkých jednoducho zabije. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (266)

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Souhlasim s kolegou Enšpíglem. V tomto filmu stojí za pohled akorát Jessica Kalba. A za poslech stojí ještě písnička Time of our lives od PVD. Jinak je to o hovně. Já jsem to ani nedokoukal. Pokud nejste Michal Kolesa a nehodnotíte kvalitu filmu podle množství záběrů na plavající ženy, tak od toho dejte ruce pryč. ()

SallyZen 

všetky recenzie používateľa

Tady mě zas zlobí to hodnocení. Je to sice neuvěřitelné vyžírání některých filmů a klišé, ale zpracování mi přijde velice povedené. Zápletka sice zhovadělá, stejně jako scénář, ale odehrávalo se to v podmořském světě, a z tohoto prostředí mám filmy velice rád. Moře bylo krásně znázorněné a i kvůli tomu odpouštím dost hrubek, především v tom scénáři. Duo Walker - Alba moc nemusím, ale tady se k sobě pěkně hodili. 75% ()

Reklama

Dado 

všetky recenzie používateľa

Vrcholom tohto filmu sú bezpochyby veľmi pekné zábery na podmorský svet. To by bolo skvelé, pokiaľ by sa jednalo o dokument, no vzhľadom k tomu, že film patrí medzi akčný kriminálny thriller a v prvej polovici by sa možno našiel preň aj prívlastok dobrodružný, nehrajú pársekundové strihy pod morskou hladinou príliš veľkú rolu. Dôležitejším je teda predovšetkým scenár, ktorý je však tak slabý a tuctový, že aj priemerný scenárista by ho dokázal minimálne načrtnúť pri raňajšej šálke kávy. Výkony hercov tiež nie sú žiadna sláva a väčšinu filmu vlastne ťahá len Paul Walker a tam, kde sa to dá, aj Josh Brolin, ktorý však ako hlavný záporný hrdina nedostal ani zďaleka toľko priestoru, koľko by si herec jeho kalibru zaslúžil. V krátkosti povedané, film je jednorázovou záležitosťou, ktorá prekvapí jedine tým, ako málo záberov Jessicy Alby v plavkách obsahuje. (45%) ()

ilemas 

všetky recenzie používateľa

Hloupý,naivní, oddechový film, který byl natočen jen kvůli krásným tělům Jessicy Alby a Paula Walkera. Dost velká nuda, kde se díváte jen na podmořské záběry a krásné tělo J.Alby, když ne v plavkách tak alespoň v kalhotkách. A že je na co koukat, Nebýt jí, asi bych se přestal dívat hned v prvních minutách, po druhé se to vidět nedá. ()

DruidKarel 

všetky recenzie používateľa

703. hodnocený film: Pro mě tohle bylo opravdu veliké překvapení, protože, ač (co si budeme povídat), tak Jessica Alba ani Paul Walker nepatří mezi herecké hvězdy, ale zejména kvůli kráce Jessicy, je tak hodně obsazovaná, až to vlastně vypadá, jako by patřila mezi herecké etalony. Film mě tedy dostal hlavně tím, že poskytl hodně dobrý příběh a navíc dost dobrou akci. Navíc kráskami se opravdu snímek jenom hemžil. Co mi ale přišlo přehnané, tak že kousek od potopeného vraku z 18. století se nachází spadlé letadlo s tunami koksu. Asi chtěli tvůrci sfouknout dva příběhy najednou a neměli moc financí (Jessica si určit vzala za roli ranec $). 4* jsou fakt maximem a pro mě bude tenhle film fakt velkým překvápkem. 4* ()

Galéria (75)

Zaujímavosti (14)

  • Natáčelo se na Floridě, na Bahamách a Kajmanských ostrovech od 15.1 do 28.3 2004. (Cheeker)
  • Sony Pictures digitálne upravila filmový trailer a Jessica Alba (Sam) tak prišla k bikinám, ktoré toho zakrývajú trochu viac. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (viac)

Reklama

Reklama