Reklama

Reklama

Do hlbiny

  • Česko Do hlubiny (viac)
Trailer

Atraktívni mladí ľudia Jared (Paul Walker) a Sam  (Jessica Albaová) si bezstarostne žijú v prívese pri pláži na Bahamách. Sam pracuje ako sprievodkyňa v miestnom vodnom zábavnom parku "Atlantis" a Jared je potápač. Jeho skutočným snom je nájsť legendárnu pirátsku loď "Zephir", ukrývajúcu náklad za niekoľko miliónov dolárov. Keď ich navštívia Jaredov kamarát Bryce kamarát Bryce (Scott Caan) so svojou novou priateľkou Amandou (Ashley Scottová), všetci štyria sa pustia do hľadania stroskotanej lode. Na morskom dne pritom narazia pritom na trosky lietadla, ktoré havarovalo počas nedávnej víchrice a je naložené kokaínom. Bryce a Amanda si chcú kokaín nechať, ale Jared a Sam sú proti. Všetci štyria sa rozhodnú o náleze lietadla pomlčať a venovať sa ďalej hľadaniu lode. Bryce a Amanda chcú z potopeného lietadla časť kokaínu vyzdvihnúť a predať ho Primovi (Tyson Beckford), ktorý vlastní nočný klub. Žiaľ, Primo je spolupracovník drogového magnáta Reyesa (James Frain), ktorému kokaín z lietadla patril, a ten chce svoj tovar späť. Ak mu celý náklad z lietadla nedoručia včas a zadarmo, tak ich všetkých jednoducho zabije. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (266)

Thomick 

všetky recenzie používateľa

"A vy? Vy máte potápěčskou licenci? - Heleďte, já jsem právník..." :-D --- Zaplaťpánbů za Jessicu, jinak bych od obrazovky po chvíli utekl. Into the Blue má zkrátka jediné štěstí, že jeho druhá půlka celkem příjemně odsejpá, jinak by jeho konto zatížil další "odpad!". Ve vodě hybernující Paul Walker mi totiž vskutku neučaroval, stejně jako čelní náraz do Nissana v nemalé rychlosti a bez jakýchkoliv následků (ti tři pak byli opravdu roztomilí, jak tam seděli, jako by se nechumelilo), Jaredova všudypřítomná sušička (nebo snad voda v Atlantském oceánu není mokrá?) a další logické džuzny. Spoléhání se na to, že to "zadek Jessicy nějak uhraje", bylo až zoufale průhledné a jen zpola funkční. Ohraný scénář bez režisérovy pořádné invence pak nezafungoval pro jistotu vůbec. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Into the Blue nieje zlým filmom.Herci dokážu pritiahnuť divákov, tak ako pekné zábery v mori či Jessica Alba.Dej je celkom dobrý a je aj dobre zrežírovaný (ma tempo), ale problém vidím len v tom scenári, ktorý je "deravý " .Paul Walker síce spraví zo pár rekordov v zadržaní dychu, čo sa tomuto filmu odpustiť jednoducho nedá, ale inak akcie sú celkom dobré (kamera, hudba, strih).Nieje to nič viac len taká oddychovka, pri ktorej sa neoplatí rozmýšľať, ale aj tak som sa skvelo bavil a moc nenudil.Svoj účel to splnilo. 70% - 3* ()

Reklama

Tommy987 

všetky recenzie používateľa

Into the Blue ponúka divákom presne tri veci: pre mužov Jessicu Alba takmer permanentne v plavkách, ktorú kamera nasníma snáď z každého možného uhlu ; pre ženy našlapané telo Paula Walkera a party "hustejch negrů" ; a v zásade pre všetkých krásne morské a podmorské zábery. O niečom ako (aspoň trochu) zmysluplný príbeh, herecké výkony, zručná réžia či nebodaj náznaky logiky si môžeme akurát tak nechať zdať. 2/10 ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film je natočenej tak brutálně amatérsky, že to nespasí ani vymazlený tělo Albové... I přes to je to to jediný, co se dá hodnotit kladně, pač kdyby ten film byl hranej třeba v lese či na skalách, neměli by ji diváci v plavkách a to by byl asi větší průser! Takže jedna hvězda za plavky, druhá za Walkera (odpočívej v pokoji). 40% ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Dobrodružnej příběh, sladká a perfektně tvarovaná Jessica Alba a pěkný scény pod vodou, mě se to prostě líbilo, sice je to trošku zbytečně dlouhý a příběh nepřináší nic novýho a je dost jednoduchej a předvídatelnej, ale mě to po celou dobu bavilo a vůbec mi nevadilo, že Walker několikrát za film trhnul světovej rekord v délce zadržení dechu ()

Galéria (75)

Zaujímavosti (14)

  • Když Jared (Paul Walker) s Brycem (Scott Caan) jezdí na skůtrech, projedou kolem výletní lodi. Avšak v dalším záběru výletní loď prostě zmizí. (ČSFD)
  • Sam, Amanda, Jared a Bryce se potápí na nádech nad vrakem lodi. Kluci se pod vodou ze srandy perou a Jaredovi spadnou hodinky na dno. V několika dalších záběrech se pak pravidelně hodinky objevují a mizí Jaredovi z ruky. (ČSFD)
  • Podľa režiséra Johna Stockwella bolo množstvo násilných scén vystrihnutých alebo digitálne upravených, aby sa dosiahlo požadovaného ratingu PG-13. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (viac)

Reklama

Reklama