Reklama

Reklama

Do hlbiny

  • Česko Do hlubiny (viac)
Trailer

Atraktívni mladí ľudia Jared (Paul Walker) a Sam  (Jessica Albaová) si bezstarostne žijú v prívese pri pláži na Bahamách. Sam pracuje ako sprievodkyňa v miestnom vodnom zábavnom parku "Atlantis" a Jared je potápač. Jeho skutočným snom je nájsť legendárnu pirátsku loď "Zephir", ukrývajúcu náklad za niekoľko miliónov dolárov. Keď ich navštívia Jaredov kamarát Bryce kamarát Bryce (Scott Caan) so svojou novou priateľkou Amandou (Ashley Scottová), všetci štyria sa pustia do hľadania stroskotanej lode. Na morskom dne pritom narazia pritom na trosky lietadla, ktoré havarovalo počas nedávnej víchrice a je naložené kokaínom. Bryce a Amanda si chcú kokaín nechať, ale Jared a Sam sú proti. Všetci štyria sa rozhodnú o náleze lietadla pomlčať a venovať sa ďalej hľadaniu lode. Bryce a Amanda chcú z potopeného lietadla časť kokaínu vyzdvihnúť a predať ho Primovi (Tyson Beckford), ktorý vlastní nočný klub. Žiaľ, Primo je spolupracovník drogového magnáta Reyesa (James Frain), ktorému kokaín z lietadla patril, a ten chce svoj tovar späť. Ak mu celý náklad z lietadla nedoručia včas a zadarmo, tak ich všetkých jednoducho zabije. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (266)

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Film mi nielen prostredím Bahám, krimi zápletkou (aj keď nie podmorskou), ale aj svojim spracovaním pripomenul After the Sunset...Čiže jednoduché, mierne stupidné, s krásnymi zábermi prírody, v tomto prípade podmorského sveta. Jessica Alba je asi taká dobrá herečka, ako ja som dobrý kozmonaut, možno aj preto vždy vo filmoch povie tak päť viet a radšej sa len tak pretŕča...Aspoň sa dá na ňu pozerať a to sa dá zovšeobecniť v podstate na celý film...Mierne podpriemerné, čiže 2,5/5 ()

ilemas 

všetky recenzie používateľa

Hloupý,naivní, oddechový film, který byl natočen jen kvůli krásným tělům Jessicy Alby a Paula Walkera. Dost velká nuda, kde se díváte jen na podmořské záběry a krásné tělo J.Alby, když ne v plavkách tak alespoň v kalhotkách. A že je na co koukat, Nebýt jí, asi bych se přestal dívat hned v prvních minutách, po druhé se to vidět nedá. ()

Reklama

Flynn 

všetky recenzie používateľa

Klasická TV podívaná. Český dabing jako vždy, prostředí velice hezké, stejně tak i sympatické obsazení, ale všechno je tak nějak čitelné a prostě tradiční. Joshi Brolinovi by jste s jeho zevnějškem nevěřili ani nos mezi očima, natož to jak rozdává čokoládové dukáty dětem :o) prostě tradiční podívaná. Některé záběry v moři jsou moc pěkné, a docela tiše závidím. ()

claudel 

všetky recenzie používateľa

Největší přednost tohoto filmu se jmenuje Jessica Alba v plavkách. Kdyby v nich vystupovala po celou stopáž, dalo by se uvažovat o mimořádných pěti hvězdičkách pro film, který je v rámci žánry lehce podprůměrný a nudný, ale který by nabídl jinou formu uměleckého zážitku. Obsazení je poměrně silné a docela dobře to bylo i rozehráno, ale pak to sklouzlo do béčkových vod. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Into the Blue nieje zlým filmom.Herci dokážu pritiahnuť divákov, tak ako pekné zábery v mori či Jessica Alba.Dej je celkom dobrý a je aj dobre zrežírovaný (ma tempo), ale problém vidím len v tom scenári, ktorý je "deravý " .Paul Walker síce spraví zo pár rekordov v zadržaní dychu, čo sa tomuto filmu odpustiť jednoducho nedá, ale inak akcie sú celkom dobré (kamera, hudba, strih).Nieje to nič viac len taká oddychovka, pri ktorej sa neoplatí rozmýšľať, ale aj tak som sa skvelo bavil a moc nenudil.Svoj účel to splnilo. 70% - 3* ()

Galéria (75)

Zaujímavosti (14)

  • Ve scéně na letišti, kdy Bryce (Scott Caan) svým přátelům představuje Amandu (Ashley Scott), vyjde na pozadí ze skleněných dveří stejná žena dlouhými hnědými vlasy a černou taškou na levém rameni. (DivX)
  • Když Jared (Paul Walker) s Brycem (Scott Caan) jezdí na skůtrech, projedou kolem výletní lodi. Avšak v dalším záběru výletní loď prostě zmizí. (ČSFD)
  • Film do istej miery vychádza z thrilleru Hlbočina (2002), ktorý má veľmi podobnú zápletku. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (viac)

Reklama

Reklama