Reklama

Reklama

Let Fénixa

  • Česko Let Fénixe (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Keď pilotov nákladného lietadla Franka Townsa (Dennis Quaid) a AJ-a (Tyrese Gibson) odvelili do panvy Tang sag v Mongolsku, aby evakuovali personál skončenej bádateľskej expedície, netušili, že rutinná operácia vyústi do boja na život a na smrť – a v neuveriteľné znovuzrodenie. Ich lietadlo Fénix havaruje a tvárou v tvár pustatine, s obmedzenými zásobami jedla a vody, ohrozovaní útokmi pašerákov, si skupina stroskotancov uvedomí, že jedinou záchranou je dokázať nemožné – z vraku postaviť nové lietadlo. Musia zo seba vydať v najhorších životných okamihoch úplne všetko. Na konštrukciu Fénixa majú náradie aj skúsenosti, ale ak stratia nádej, Fénix nevzlietne... (TV JOJ)

(viac)

Galéria (39)

Súvisiace novinky

Wahlbergovy zpomalené kulky

Wahlbergovy zpomalené kulky

12.11.2007

Mark Wahlberg si v Odstřelovači a Skryté identitě vydatně natrénoval polohu nekompromisního drsňáka, který před striktním dodržováním zákona upřednostňuje přímočarou kulku mezi padouchovy oči. Tenhle… (viac)

Mezi námi kluky

Mezi námi kluky

17.07.2007

U sledování traileru na fantasy Kronika rodu Spiderwicků, v níž Freddie Highmore opět objeví na zahradě úžasný svět kouzel (nedávno něco podobného zažíval v Athurovi a Minimojích) se člověk ptá, kde… (viac)

Reklama

Reklama