Reklama

Reklama

Abigail

  • USA Abigail (viac)
Trailer 9

Krádež cudzích detí je ohavný zločin. Ale uniesť dieťa mocných zločincov je neuveriteľná hlúposť. To však netušila partia darebákov, ktorým sa nechce živiť poctivou prácou, a tak vezmú zdanlivo veľmi ľahkú prácu. Uniesť dcéru nejakého boháča, dvadsaťštyri hodín ju strážiť, kým zúfalý otecko zaplatí päťdesiatmiliónové výkupné, zinkasovať peniaze a ísť domov. Prvá fáza, zdanlivo najťažšia, ide viac než hladko. Sotva krehká malá Abigail dotancuje na skúške Labutie jazero, skončí zdrogovaná v dodávke a odvezú ju na dohodnuté miesto, ktoré z nejakého dôvodu pripomína vidiecke panské sídlo a tak trochu dom hrôzy. Jej únoscovia sa navzájom nepoznajú, dokonca si pre istotu hovoria vymyslenými menami. Druhá fáza, čakanie na výkupné, by mohla byť pokojná, dokonca nudná, keby únoscovia nezačali postupne umierať. Ukazuje sa totiž, že na niektoré deti by bola aj tá najdrsnejšia polepšovňa prikrátka.  Ale keď  to  konečne pochopia, už niet úniku. (CinemArt SK)

(viac)

Diskusia

Nick321

Nick321 (hodnotenie, recenzie)

Nechápu, že je to v USA ještě pořád nepřešlo, točit takové kraviny. :-)

Milky.

Milky. (hodnotenie, recenzie)

Po sledování traileru asi nemám úplně potřebu koukat na film. S tím kolik toho trailer ukázal a prozradil

na príspevok reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnotenie, recenzie)

Mmm, trailer vypadá dost dobře. Trošku mi to připomnělo můj "první kontakt" s Od soumraku, do úsvitu, kdy jsem taky nevěřícně zíral na to, jak je to tam najednou samý upír, když tomu předchozí vývoj filmu vůbec nic nenasvědčoval. Ten samý pocit deja-vu jsem měl pak i zde :) No ale proč by ne? Upírským filmům zase tak moc neholduji, ale tady Abigaile fakt nalákala, tak uvidíme...

IrmaVep

IrmaVep (hodnotenie, recenzie)

Aha, tak to vypadá na poslední vystoupení Anguse Clouda (RIP), nečekala jsem, že ho ještě někde uvidím...

frank1974

frank1974 (hodnotenie, recenzie)

OBSAH:Po tom, čo skupina zločincov unesie dcéru baleríny mocnej postavy podsvetia, stiahnu sa do izolovaného sídla, nevediac, že sú zamknutí vo vnútri bez normálneho dievčatka.

Súvisiace novinky

Netflix chystá remake Frankensteinovy nevěsty

Netflix chystá remake Frankensteinovy nevěsty

04.08.2023

Po několika poměrně nedávných pokusech studia Universal Pictures oživit sérii jejich klasických monster se snímky jako Mumie, Renfield nebo s nadcházejícím dosud nepojmenovaným projektem od režijního… (viac)

Projekty od Universalu loví mladé hvězdy

Projekty od Universalu loví mladé hvězdy

14.04.2023

Studio Universal v současnosti chystá několik projektů, jimiž by rádo navázalo na své zajeté a osvědčené značky. Jedním z nich je tento týden oznámený a blíže nespecifikovaný příspěvek do světa… (viac)

Reklama

Reklama