Reklama

Reklama

The Baker

  • USA The Baker
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Osamelý pekár (Ron Perlman) so svojou minulosťou je náhle vytrhnutý z pokojných dní, keď sa objaví jeho odcudzený syn s 8-ročnou vnučkou, o ktorej existencii ani netušil. Keď však jeho syn zmizne po pochybnom obchode, musí urobiť všetko, čo je v jeho silách, aby ho našiel a zároveň ochránil aj svoju vnučku, ktorej hrozí nebezpečie... (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (15)

xzajox 

všetky recenzie používateľa

Už nejaký čas som nevidel nič s Perlmanom a je to škoda. Aj keď to už nie je žiadny mladík, ako Statham alebo ešte aj K.Reeves, táto revenge chill & thrill chutovečka mi dobre sadla. Tempo toho celého je také pomalšie, ale napätie a atmosféra tu je perfektná, pretože R.P. hrá výborne. Nevadili mi ani vedľajšie postavy, naopak profil kajúceho sa gangsterskéhi zabijáka bol celkom zaujímavý. Nechýba tu ani citová stránka, ktorá funguje dobre, pretože sa divák do postáv dokáže ľahko vcítiť. Celkovo som spokojný, kvalitný chill & thrill. 70% - 4* ()

Baru.Class 

všetky recenzie používateľa

Film to není špatnej, ale bohužel se plácá někde v kategorii "nápad dobrej, provedení horší, casting nic moc." Příběh je fajn, ikdyž to tady už párkrát bylo, Ron je cool děda, ale jinak je obsazení lehce podprůměrný - holčička začne po pár chvilkách celkem dost brnkat na nervy, jeden by jí nejradši jednu cáknul, ale emerika...záporáci sou spíš usměvní, než aby se jich člověk bál a TOP boss Harvey nedostal skoro žádnej prostor, aby ukázal jak dobře vlastně hraje. Pozitivně hodnotím fight scény (když sou tedy vidět, jelikož občas je kamera přivožralá a absolutně nestíhá nebo je tam tma jak v pytli) a taky ne zcela hepy story line, všechno ostatní ale zapadá do podprůměru a na víc něž jednu hvězdu to fakt není. Nedá mi to ale zanadávat na šíleně cheesy SGI švába na lavici - absolutně zbytečný a příběhově nijak doplňující a přitom to sebralo filmu asi tak 80% serióznosti hned v prvních 10minutách...sad story, sad face ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Slušné ksichty urobia aj z béčka B+ a z pekára znovuzrodeného nakopávača zadkov, ale stále je to len B+. Asi každému bolo jasné, že ak je pekárom Perlman, neostane zrejme len pri tejto profesii. Zvyšok sa odohráva v tradičných zápletkách v súvislosti s mafiánmi a jedným hrdinom. Film však nemá originalitu a skvelú zábavu neposkytuje, len kúsok povinného násilia. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Pokus o dalšího Leona nebo co to mělo bejt se moc nepovedl. Ta holka sice nemluví, ale jak dává od začátku gesty najevo, že se z ní musí každej posrat mě brzy iritovala. Perlman má charizma, ale je starý a i když mu v bitkách pomáhá střih tak po každé z nich působí jak v posledním tažení. Konec sice není z kategorie těch obvyklých, ale mě moc nepřesvědčil. Škoda nechal jsem se na to nalákat, ale za mě teda max jedno shlédnutí.35% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Konečne po dlhšej dobe nejaké béčko, ktoré má kvalitnú jak technickú stránku, tak aj funkčný príbeh so zaujímavými postavami, ktoré si ma hneď získali. Naviac zápletka je moja srdcovka. Nezastaviteľný drsniak + malé dievčatko na ceste za pomstou. Proste kopírka Leona. Ale vydarená. Herecky toho bručouna so železnými päsťami a mäkým srdcom zahral Perlman ľavou zadnou. Horšie to je v bitkách, kde už vidno, že má svoj vek a dvakrát svižne nepôsobí. Ale je to dostatočne zakamuflované a vrcholom je bitka akože na jeden záber v obmedzenom priestore jeho dodávky. Akonáhle dôjde na akciu, tak je na čo pozerať. Krvavá, nekompromisná, bolestivá. Nápadite a prehľadne natočená. Samozrejme v centre je to postupné zbližovanie ústrednej dvojky a aj keď malá toho veľa nenahovorí (vlastne nič), tak je hrozne roztomilá. Slabší sú snáď len záporáci, ktorí sú príliš jednorozmerná. Keitel ako hlavný kápo trochu komicky fuckuje a Koteas ako jeho dvorný zabiják mal potenciál na nejaký vývoj, ale nakoniec to vyšumelo do stratena. Prekvapí snáď len na tento typ príbehov netradičný happy end. Ale pri záverečnej pesničke Iggy Popa by žiadna depka aj tak nefungovala. Celkovo super béčková žánrovka. P.S: Nevypínajte hneď titulky. 8/10. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (3)

  • Film bol natočený na Kajmanských ostrovoch v roku 2021. (Arsenal83)
  • Ron Perlman o filme: „Tento film je pre mňa veľmi výnimočný. Stavia chladný, temný, výbušne násilný svet, plný nevysloviteľnej minulosti, proti gravitačným silám dávno zabudnutých milovaných, vďaka čomu jeho neochotný hrdina urobí čokoľvek, aby ochránil nevinných. Čokoľvek!" (Arsenal83)

Reklama

Reklama