Reklama

Reklama

Niekto ako ty

  • Slovensko Animálna príťažlivosť (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pôvabná Jane Goodaleová (Ashley Juddová) si buduje sľubnú kariéru ako dramaturgička úspešnej televíznej talkshow moderátorky Diane Robertsovej (Ellen Barkinová). Práca ju maximálne vyťažuje, ona však túži po láske, ktorá neprichádza. Ale zrazu sa stane zázrak. Nastúpi nový kolega Ray (Greg Kinnear) a Jane je z neho celkom „paf“. Ray sa zdá byť tým legendárnym princom na bielom koni, na ktorého sa žene oplatí čakať hoci aj celý život. Márne ju kolega Eddie (Hugh Jackman) varuje, Jane skočí do vzťahu s Rayom hlavičkou. A poriadne si aj ublíži. Po tejto nepríjemnej skúške sa rozhodne na mužov radšej zabudnúť. S kamarátkou Liz (Marisa Tomeiová) začne vydávať feministický stĺpček, v ktorom pod vymysleným menom erudovanej sexuologičky publikujú teóriu o „animálnej príťažlivosti kráv a býkov“ a uplatnia ju na mužov. Samy sa potom nestačia čudovať, že sa ich články stanú najčítanejšími v celých Spojených štátoch. Na základe skutočnosti o býkoch,  odmietajúcich oplodniť kravu, ku ktorej už boli raz pripustení, si vytvoria teóriu, prečo muži nedokážu byť monogamní. A dovedú ju k dokonalosti... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (99)

Torgal 

všetky recenzie používateľa

To nie je film pre ľudí s nenulovým počtom penisov, podobne ako film "Nie je z teba až tak paf". Všetko sa točí okolo hlavnej hrdinky, ktorá je frustrovaná z chlapov a všetko hádže na teórie "starých a mladých kráv", pričom jediná krava je ona. Hore to ťahá sympaťák Jackman, ale stále to bolo celkom peklíčko. 4/10 ()

sona123 

všetky recenzie používateľa

Milostný trojúhelník mezi Ashley Judd, Gregem Kinnearem a Hugh Jackmanem, nenápadná přitažlivost i obrovská vášeň. Docela vtipné glosy a sympatická stopáž. Uteče to rychle a dopadne to tak, jak tušíme už od začátku. Ale jo, to jsou docela snesitelné kombinace. Další romantická komedie, která má šmrnc, ničím nevybočuje z průměru, ale ani neuráží... ()

Reklama

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

No jó, ďalšia romantická komédia, kde sa 28 ročná bývalá roztlieskavačka správa akoby sa prvýkrát v živote zaľúbila a jej mentálny vývoj sa zastavil v sedemnástich. 2* bohužiaľ nezachráni ani moment, keď Hughovi Jackmanovi vypadne z úst cigareta (mňam) alebo že Kravská teória bola asi tak do polovice celkom vtipná a ani úžasne obmedzená dvojka Ray a Diane (Kinnear, Barkinová) - prečo mám silný pocit, že v póze podobného zvodcu-tupoňa som Grega Kinneara už videla? :-) ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Původně jsem pod náporem střevních potíží čet Anální přitažlivost, ale pak jsem se podíval ještě jednou, zbystřil a pochopil, že jsem to čet úplně špatně. Komedie samotná stoupá a klesá na Ashley Judd. Tu jsem nikdy dřív nijak zvlášť nezaregistroval a jinak to nebude ani v tomto případě. Chvílemi trošičku vtipné, většinou nuda. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Proč se musí city vyjadřovat před kamerami v přímém přenosu? Proč je to povětšinou afektované, hloupé a průhledné? Proč se vždycky jedná o pohledné osoby z vyšší střední vrstvy, co jsou spjaté s mediálním sektorem a které se začnou hroutit už v okamžiku, kdy nestihnou své poobědové latte macchiato? Při romanci kuchařky ze školní jídelny a dělníka ze slévárny by princ i bílý kůň zapáchali potem, či korunou? Odpovědi bohužel znám a začínám na ně být alergický.. Když jsme u těch hovězích přenesených významů, vemeno americké romantické komedie je už dávno vydojené.. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy románu „Animal Husbandry od Lary Zigman. (Terva)

Reklama

Reklama