Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keby sa narodili v rovnakom storočí, bol by z nich dokonalý pár... V roku 1876  je mladý a atraktívny Leopold, vojvoda z Albany, jedným z najžiadanejších ženíchov v New Yorku. Strýko Henry sa snaží mladíka výhodne oženiť, pretože po smrti rodičov prišiel o veľký majetok. Okrem obdivných pohľadov dievčat ho prenasleduje aj neznámy mladý muž, vďaka ktorému sa Leopold presunie v čase do budúcnosti a ocitne sa v New Yorku na začiatku 21. storočia. Píše sa rok 2001 a šľachtic z 19. storočia spoznáva nielen autá, telefóny a televíziu, ale ak krásnu a sympatickú Kate. Ich spoločná cesta je plná nedorozumení, komických situácií a prekvapujúcich zvratov. Leopold sa ľahšie vyrovnáva s modernými technickými vymoženosťami ako s názormi a životným štýlom modernej ženy. Kate dlho odmieta uveriť, že Leopold skutočne pochádza z dávnych čias, a považuje ho za čudáka či vtipkára so špecifickým zmyslom pre humor. Cíti však k nemu čoraz pevnejšie puto a hoci je rozvážna a racionálna, z lásky k nemu sa rozhodne urobiť riskantný krok do neznáma. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (333)

Krissty 

všetky recenzie používateľa

Tento film mě velmi překvapil, příliš jsem si od něj neslibovala... Jedná se o klasickou romantickou komedii, kterou obzvláštnilo především cestování časem a úžasný Hugh Jackman v roli dokonalého a úžasně vychovaného elegána! Našla jsem sice nějaké ty nepřehlédnutelné nesrovnalosti kolem fotek, ale u jednoduché komedie se to dá prominout :) ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film my ležel v poličce strašně dlouho než jsem se odvážil na něj koukat, a bodet by ne, za 1) romantiky nemám rád za 2) opravdu nemám rád dlouhé romantiky. A tohle je 1 i 2 najednou. Nechtěl jsem na to koukat ještě pěkně dlouho, ale jelikož jsem to měl v pořadníku tak jsem si řekl, že tak špatné to být nemusí. No ono nebylo ale fakt jsem se i dost často nudil, cestování v čase bylo nudné. Aspon že to zachraňuje Jackman a Ryanová. ()

Reklama

Aleee89 

všetky recenzie používateľa

Kate a Leopold. Ještě živě si pamatuju, když šel film do kin. Pak jsem na to úplně zapomněla a dívala jsem se teprve včera v televizi. Opravdu jsem se překonávala, abych film nevypla, protože mě to prostě nudilo. Meg Ryan je sice hezká a roztomilá, ale jedna herečka zkrátka neudělá film. Táhlo se to, bylo to nezábavné. Prostě pokus o trochu jiný romantický film, který se nepovedl a ještě sem tam sklouzl k trapnosti. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Tak. Konečne som si tento film pozrela. Prekvapil ma v zlom. Neviem, ale čakala som od toho niečo lepšie. Všetci tvrdili, že je to pekný film tak som po ňom siahla. Nápad bol síce príjemný ale nepáčil sa mi pohľad filmu. Meg Ryan a Hugh Jackman sa nám ukázali ako dobrí herci ale nie v tomto filme. Obaja síce utvorili celkom pekný hlavný pár, ale nebolo to také ako som očakávala. S ťažkým povzdychnutím a ťažkým srdcom 50% ()

TheDarKnig 

všetky recenzie používateľa

Příběh o lásce, překonávající století.. Počkat, to jsem už někde slyšel a ne jednou. Zapomenu na to, protože jak Jackman tak Ryan jsou strašne sympatičtí, sluší jim to spolu a vždy ocením takovou příjemnou romantiku, hlavně když je spojená se scifi motivem ala Návštěvnící - tedy člověk ze staré doby ve víru velkoměsta.. Konec krásně sladký, na nějaký letní večer nejlépe s někým jako stvořené dobré 4 PS: hm, dívám se, že to natočil Mangold, můj oblíbenec přes western.. No, bylo tam cítit to jeho charisma ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (11)

  • V jedné ze scé Leopold (Hugh Jackman) tvrdí, že si myslel, že Stuart (Liev Schreiber) je Jack Rozparovač. Postava Jacka Rozparovače však zabíjela až o 12 let později. (chleba24)
  • Když se Leopold poprvé probudí ve Stuartově bytě a omylem zapne televizi, zrovna v ní běží epizoda britského seriálu The Prisoner (1967). (CrypzzXD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené