Reklama

Reklama

Boogeyman

  • Česko Boogeyman (viac)
Trailer

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (118)

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Ehm, ako to len slušne povedať, že tento film je na nerozoznanie k desiatke ďalších, jemu podobných a že aj napriek krátkej stopáži máte pocit, že ste pri ňom strávili viac ako dve hodiny ošívania a nudy? Scenár je oťažkaný žánrovými klišé viac ako vianočný stromček sladkosťami, herci plochí ako vyčistené klzisko, pričom do jedného predstavujú iba šachové figúrky, ktoré sa v nelogickom, nezáživnom a vopred odhadnuteľnom príbehu pohybujú neisto a chaoticky. Režisér so svojím tímom sa to potom snaží zachrániť audiovizuálom v štýle "MTV videoklip" s kopou farebných filtrov, dynamickou kamerou (tá jej ulietanosť v priestoroch domu až príliš okato odkazuje k Raimimo divokým kamerovým hrátkam v Evil Dead - ostatne film vznikol pod hlavičkou spoločnosti Ghost House - ktorej zakladateľmi sú práve "Raimi brothers"), divokým strihom a hlasnou ruchovou stopou, čo sa mu zadarí iba na pár miestach. Zbytok je potom nudná vata, ktorú musíte doslova pretrpieť. ()

Scraffy 

všetky recenzie používateľa

Áno, film kopíruje snáď všetko, ale podľa mňa sa nejedná až tak o zlú vec. Nebyť tých zbytočných flashbagov a behajúcej kamery, tak sa to celkom dá. Boogeyman je celkom dobrá postava a keby sa toho chytil lepší tým, tak by to dopadlo dobre. Barry Watson je prekvapivo celkom solídny v hlavnej úlohe a dobre sa naňho pozerá. U mňa priemer. P.S.: Rád by som vedel, čo sa stalo s jeho priateľkou a strýkom. Odniesol ich Boogeyman alebo ich vrátil naspäť tam, kde ich uniesol? Toto by som mal rád zodpovedané. ()

Reklama

dagyšpandr 

všetky recenzie používateľa

Podle reakcí ostatních uživatelů jsem čekal pěknou blbost. Nakonec to tak hrozné nebylo. Začátek byl příjemně strašidelný a závěr mě potěšil zajímavou honičkou mezi šatníky. Prostřední část byla sice trošku nudná a plná klišé, ale nakonec dávám solidní 3* zejména díky výpravě a sympatickému obsazení. ()

goodnic 

všetky recenzie používateľa

Strašidlo jednou za čas vykoukne ze skříně a někoho si odnese. To by možná mohl být námět pro slušný film. Mohl. Celý film se neuvěřitelně vleče, umělé a otravné lekačky jsou na každém rohu a do toho se se*e jedna příšerná příšerka. Vlastě jsem se ani nebál. Aha, já zapomněl. že nejsem američan a nebojím se dveří. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Ok, nejakým spôsobom sa mi to podarilo pozrieť no môj názor sa nezmenil. Hlúpučký dej s ešte hlúpejšími dialógmi je neskutočne naťahovaný. Vystrašený hrdina je každú chvýľu konfrontovaný svojím strachom z detstva, síce každou chvýľkou na postavy má niečo vybafnúť no nakoniec z toho nič nieje a toto samé vždy dookola. Ku koncu dôjde aj na konfrontáciu digitálneho Boogeymana s hrdinom, no fakt neviem čo si o tom mám myslieť. Samozrejme o podstate strašiaka sa nič nedozvieme a koniec je ukončený asi tým spôsobom, že hlavný hrdina prehlási „Áno, to je koniec.“ Je to proste neskutočný blábol vezúci sa na dnešnej vlne záujmu o hororové filmy. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)

Reklama

Reklama