Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Život amerického inžiniera Kylea LeBlanca (Jean-Claude Van Damme), ktorý sa pred časom aj rodinou presťahoval do Ruska kvôli práci v tamojších oceliarňach, sa zmení na nekončenú tragédiu, keď brutálny zločinec znásilní a zabije jeho milovanú manželku. Tým sa však Kyleovo utrpenie iba začína. keď totiž skorumpovaný súd násilníka oslobodí, Kyle sa rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk a priamo v súdnej sieni muža zastrelí. Nešťastnou náhodou však pritom príde o život i policajný dôstojník. Kylea preto odsúdia za vraždu a pošlú do neslávne známej väznice Kravai, ktorej pevnou rukou vládne generál Chrušov (Lloyd Battista). Ním nastolený krutý režim, ktorý nepozná ani len náznak zľutovania či súcitu, zlomí každého - a prežiť v týchto podmienkach dokážu skutočne len tí najtvrdší... Najdesivejšie sú nepochybne pravidelné zápasy trestancov na život a na smrť, ktoré sú najobľúbenejšou zábavkou nielen samotného riaditeľa, ale i väzenských strážcov. Kyle sa pod týmto tlakom temer zlomí, no našťastie si postupne začne najmä vďaka svojmu spoluväzňovi 451 (Lawrence Taylor) uvedomovať, že nebojuje len o svoj život, ale i o svoju ľudskosť... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Cerhenak

Cerhenak (hodnotenie, recenzie)

Chcete vidět nejlepší film který kdy natočil Van Damme???Pak jste tu správně.Van Damme v Pekle a Stallone v Kriminále dokázaly že to nejsou jenom herci co okolo sebe dokáží střílet

dunos

dunos (hodnotenie, recenzie)

Nikita Sergejevič Chruščov. Prekvapuje ma ako USA používa tieto veľké mena vo svojich filmoch. To len svedčí o tom aký sú posratý z toho ako o Ruskej armáde nikto nič nevie.

Predeko

Predeko (hodnotenie, recenzie)

Jean Claude Van Damne se do tohodle filmu nehodí,neni to role pro něj pač je to člověk co ve svých filmech rozdavál karate skakal metry nahorů a mlatil lidi rozdvojenými nohamy a tady v tomhle filmu se nechavá mlátit a bušit do sebe jak do boxovacího pytle.

gemball

gemball (hodnotenie, recenzie)

Jeden z těch dobrejch filmů z Van Dammem kterej stojí za podívání. ode mě má 3*

Gumi.30

Gumi.30 (hodnotenie, recenzie)

Zatím asi nejtvrdší a nejautentičtější film z vězenskýho prostředí, který jsem zatím viděl..a asi taky nejlepší role JCV.Nevím, ale tenhle film mi (s 62%)příjde docela dost podhodnocený.Film má solidní zápletku,napětí i nějaký to moudro..

zlattucky

zlattucky (hodnotenie, recenzie)

Stále viac mám pocit, že drvivá väčšina tu zaregistrovaných ľudí hodnotí väčšinu filmou (ktoré podľa mňa ani nevideli) len podľa toho ako ich hodnitili tí pred nimi, len aby si zvýšili počet hodnotených filmov !!! Myslím si, že tento portál je ale o niečím inom... zamyslite sa nad tým !

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

svojim pribehom ma zaujal a dokazal sprevadzat az do poslednej minuty filmu = 5*

james_-

james_- (hodnotenie, recenzie)

Velice dobrý film nechápu ze spousta lidi dala min jak 3 hvezdy. Nejspís to nemaj v hlave pořádku. Mě se to hodne líbilo až na pár ustřelku, ae jinak to bylo dost dobrý. 90% Myslím že jakýkoli film kde nehrál Jackie Chan si zasluhuje aspon jednu hvezdu :-)

Predeko

Predeko (hodnotenie, recenzie)

Typický vězeňský film natočený podle skutečné události Myslím si že se do tohoto filmu herec Van Damne nehodil pač vzhledem k některým ostatním filmům kde by ukázal svoje karate Tak tady ukázal spíše nic a nechával se jen dokola mlátit.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Barney

Barney (hodnotenie, recenzie)

Něco tak nepředstavitelně blbého a bezduchého by snad nedokázali natočit ani ve Venezuele. Bylo to hodně slabé i na Van Damma a to už je co říct. Výsledek je asi stejný, jako by rusové chtěli natočit film o nějakém černošském ghettu v New Yorku. Ringo Lam nemá o Rusku ani šajnu, jen mu někdo poradil, že v Rusku hrají na garmošky, tak se je tam snažil co nejvíce cpát.

Reklama

Reklama