Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake sa zverí Alanovi a Charliemu, že počul svoju mamu, ako si užíva sex s jej novým manželom. Charliemu sa následne začnú vybavovať podobné scény z jeho detstva. (TV Markíza)

Zaujímavosti (8)

  • Časť epizódy je o tom, že Judith (Marin Hinkle) a Herb (Ryan Stiles) majú problémy v posteli. Staršie epizódy nič takéto nenaznačujú, ba práve pravý opak. V neskorších epizódach sa dokonca hovorí, že to je jediná vec ich vzťahu, s ktorou nemali problém. (Real Tom Hardy)
  • Na poličke vedľa Jakeovej (Angus T. Jones) posteli je nálepka s logom služby Napster, ktorá bola známa predovšetkým tým, že sa cez ňu pohodlne a jednoducho zdieľal nelegálny obsah, najmä hudba. Vidieť ju tu je celkom zaujímavé. (Real Tom Hardy)
  • V epizodě je zmíněn Sigmund Freud, lékař–neurolog, psycholog a zakladatel psychoanalýzy pocházející z Freibergu, dnešního Příbora. (Duoscop)
  • Charlie (Charlie Sheen) se během hovoru s Alanem (Jon Cryer) zmíní, že ho donutil použít irigátor jako zásobník vzduchu. Irigátor se používá na zavádění klystýrů a k výplachům střev. (Duoscop)

Reklama

Reklama