Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alan sa snaží, aby sa k nemu vrátila krásna Kandi. Prihovára sa zaňho aj jej matka Mandy, ktorá sa stala Charlieho milenka. (TV Markíza)

Recenzie (4)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Sweet whistling Geronimo, you people are like a box of hamsters just crawling all over each other. Hey I'm not knocking it, I'm just wondering when some of that gravy's going to spill over on my taters." ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Tak si to zhrnieme. Kandy sa po hádke s Alanom presťahovala k Judith a tá ju hucká proti nemu. Súčasne Andy, otec Kandy, začína chodiť s Judith. Súčasne Mandy, matka Kendy, začína súložiť s Charliem. Ako sa toto asi tak môže skončiť? No predsa vo výrivke. Prevedenie: Jedna z najväčších grotesiek celého seriálu je práve táto časť. Až mi to pripomínalo paródiu lebo toľko sprostostí sa jednoducho nemôže stať nikomu. Cameo Kevina Sorba potešilo. 97% ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (4)

  • "Tijuana šou", ktorá je tu viackrát spomínaná, odkazuje na skutočnú sex šou, ktorá sa údajne v polovici 20. storočia konávala v mexickom meste Tijuana, v ktorej mala žena sex s oslom. (Real Tom Hardy)
  • Charlie (Charlie Sheen) upodozrieva Alana (Jon Cryer), že kúpil novú stolíkovú lampu do obývačky. Alan ho však ubezpečí, že tá lampa tam už bola, keď sa prisťahoval. Ak si pozrieme prvú časť seriálu, zistíme, že vravel pravdu, avšak od druhého dielu je na tom mieste úplne iná lampa. (Mire)

Reklama

Reklama