Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie má novú priateľku Miu. Tá sa snaží, aby ich vzťah nebol založený len na fyzickom uspokojení a neustále tak odďaľuje spoločný sex. Spočiatku s tým Charlie súhlasí, ale čoskoro sa to pre neho stáva nočnou morou. (TV Markíza)

Recenzie (4)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Oh, you sad, naive fool. If 12 years of marriage taught me anything, it's that there is no apologizing without groveling. First of all, the phone's no good. You must grovel in person. Humiliation is a visual medium." ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlie sa zahľadí do krásnej Mie a tá aby mali hlbší vzťah mu nedovoľuje sex. Charlie preto príde so zúfalím nápadom na nezáväzný sex s inými ženami ak mu Mia nedá. Nakoniec sa rozhodne v jej prospech vzdať sexu. Prevedenie: Stretávame sa tu konečne so sexi Alanovou budúcou partnerkou ktorá je jedna z naj vtipnejších vedľajších postáv. 92% ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (6)

  • Když odchází rozčílená Mia (Emmanuelle Vaugier) od Charlieho (Charlie Sheen), tak má položenou kabelku u dveří. V následujícím záběru jí už ale má danou přes rameno. (Duoscop)
  • Charlie (Charlie Sheen) v televízii pozerá zápas NBA medzi Los Angeles Lakers a Miami Heat. Epizóda sa vysielala 23. januára 2006 a tieto dva tímy mali skutočne proti sebe zápas týždeň predtým, 16. januára 2006. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama