Reklama

Reklama

Dva a pol chlapa - Season 3 (2005) (séria)


Víkend v Bankoku se dvěma olympijskými gymnastkami (S03E01)

(epizóda)
  • USA Weekend in Bangkok with Two Olympic Gymnasts

VOD (1)

Obsahy(1)

Alan pri oprave antény spadne zo strechy a poláme si celé telo. Jake má prísť na víkend. Bude sa o neho musieť postarať Charlie, čo nie je také ľahké ako to vyzerá ... (TV Markíza)

Recenzie (4)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Now, you know that I love you, but we've gotta be clear on a couple of things. I get that you're growing up, that your body's changing, that your emotions are in flux. But the important thing you need to keep in mind is that I don't care." ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Alan sa rozhodne opraviť anténu a nešikovne spadne a poláme si v podstate celé telo. Problém je, že sa niekto musí postarať o Jaka a ten niekto je strýko Charlie.  Jake má ale svoje plány a tie nie je veľmi ľahké naplniť. Prevedenie: To obedovanie kuraťa v černošskej štvrti stálo za všetky prachy. 95% ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (3)

  • Videohra "Final Fantasy", ktorú Jake (Angus T. Jones) zháňa a nakoniec zoženie, je v skutočnosti desiaty diel, ktorý ale vyšiel v roku 2001. Paradoxne ale hudba, ktorú počujeme počas hrania, pochádza z druhého dielu. (Real Tom Hardy)
  • Vo všetkých epizódach, vrátane tej nasledujúcej, má Jake (Angus T. Jones) hry aj konzolu Xbox. Len v tejto je to PlayStation 2. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama