Reklama

Reklama

Dva a pol chlapa - Season 2 (2004) (séria)


Sacajawea není motorka (S02E03)

(epizóda)
  • USA A Bag Full of Jawea

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake má problém v škole a Alan to ide riešiť. Charlie ide s ním a zoznámi sa s Jakeovou učiteľkou slečnou Pasternakovou a začne ju baliť. To sa samozrejme nepáči Alanovi a Jakeovi, ktorí chcú, aby sa s ňou rozišiel. Ale Jake začne dostávať dobré známky a obom sa to začne pozdávať. Aj keď sa Charlie veľmi snaží, bohužiaľ to aj tak nedopadne dobre... (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (5)

  • V reštaurácii počas večere vzadu na druhom stole je vidieť sklenenú fľašu talianskej minerálnej vody San Pellegrino. (Real Tom Hardy)
  • Slečna Pasternaková (Missi Pyle) hovorí, že predtým, než sa stala učiteľkou, tancovala pri tyči v striptízovom klube. Keď sa objaví v neskoršej epizóde Nosí se v pekle suspenzory? (2008), je vyhodená z práce kvôli udalostiam z tejto epizódy a znova tancuje pri tyči. Tam ju taktiež už ale stvárnila Alicia Witt. (Real Tom Hardy)

Dva a pol chlapa - The Price of Healthy Gums Is Eternal Vigilance (2004) (epizóda) (S02E06)

  • V epizódach sa často spomína reštaurácia, v slovenskom dabingu Dubová izba, do ktorej Charlie (Charlie Sheen) pravidelne chodí. V tejto epizóde môžeme v jednej scéne vidieť reštauračné menu, na ktorom je logo dvoch dubov a nápis Bent Oaks. Reštaurácia je, samozrejme, fiktívna. Pod týmto názvom sa objavila prvýkrát v predchádzajúcej epizóde Špatné zprávy z nemocnice už aj s "našim" čašníkom, ktorého stvárnil James Edson (v jednej scéne drží v ruke menu taktiež s týmto názvom a logom). Ešte o epizódu predtým, Sacajawea není motorka, sa táto reštaurácia objavila, hoci bez mena a s iným čašníkom bez mena. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama