Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie pošle Alana preč z domu, pretože sa u neho má konať stretávka niekoľkých známych. Alana ale Charlie nepozve. Keď odvezie Jakea k Judith zistí, že si pozvala na návštevu jeho priateľov a je naštvaný, že ho nikto nikde nechce. (TV Markíza)

Recenzie (5)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

It's not up to me. A friend is someone you choose. A brother is someone you get. There's no choice involved. Your dad just wakes you up in the night and says: "Your mom wasn't really fat and this isn't your room anymore." ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlie organizuje skupinovú terapiu ktorú ale on volá posedenie pri škótskej a cigarách. Všetko sa zmení, keď sa do tejto skupiny votrie Alan z jeho životnými problémami za ktoré evidentne do vysokej miery môže jeho brat. Prevedenie: Vzťah bratov je vyostrený ale Charlie z toho opäť vykľučkuje grandiózne a Alan s natiahnutými trenkami. 92% ()

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Tak co, Alane ?? Půjdeš za náma nebo tě mám vytahat za ty tvý plandavý opičí uši ??" - "No tak, Alane !! Slyšíš, jak prosí ?!" ;) Výtečná epizoda s několika guest star s výtečným Seanem Pennem na čele.. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (6)

  • Miesto, kde Alana (Jon Cryer) prilepia páskou o lampu, sa nachádza na bulvári Wilshire, čo je od Malibu pomerne ďaleko. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama