Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie má telefón od jednej zo svojich priateliek, že je možno tehotná, ale našťastie pre neho nie je. Táto udalosť Charlieho donúti k činu a chce si nechať urobiť vazektómiu. To sa ale nepáči jeho matke, pretože chcela ešte ďalšie vnúčatá... (TV Markíza)

Recenzie (5)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlie je konfrontovaný jednou z jeho nočných známostí ako potencionálny otec. Poplach je síce planý ale aj napriek tomu sa rozhodne urobiť razantný krok smerom k sterilizácií. To sa mu jeho okolie a nakoniec aj okolnosti snažia vyhovoriť. Prevedenie: S týmto neštandardným rozhodnutím sa spája mnoho zábavného pozlátka okolo. Alan hláškuje v jednom kuse a už sa mi nejaví až tak otravný. Vlastne on ma vytáča iba v interakcií so ženami. 92% ()

SmoldaMara 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Popis: Charlie má telefon od jedné ze svých přítelkyň, že je možná těhotná, ale naštěstí pro něj není. Tato událost Charlieho donutí k činu a chce si nechat udělat vasektomii. To se ale zase nelíbí jeho matce, protože chtěla ještě další vnoučata. U doktora se Charlie ujistí, že to nebude mít žádné následky, ale pořád ho znervózňuje, že doktorovi volá jeho žena s tím, že se blíží její porod. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (1)

  • Dej epizódy nesedí s dejom v neskorších sériách, ale už bez Charlieho (Charlie Sheen). Ten si tu vazektómiu kvôli mnohým zhodám náhod neurobí a taktiež si nie je istý tým, že nikdy v živote nechce mať žiadne deti. No podľa neskorších epizód mal dieťa už niekedy v 80./90. rokoch a vedel o ňom. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama