Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Akčný komediálny seriál podľa predlohy Rhetta Reesea a Paula Wernicka a scenára Michaela Jonathana Smitha rozpráva o outsiderovi, čo dostane šancu na lepší život. K tomu však musí úspešne doručiť záhadný balíček naprieč postapokalyptickou pustatinou. (HBO Max)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (2)

Twisted Metal (2023) 

Jedinou škvrnou na tomto seriály je to čo spomína majo007. Pre človeka ktorý nepozná hru a má záľubu v postapokalyptickom svete je toto veľmi príjemné prekvapenie, u mňa to s prehľadom prekonalo Last of Us. Epizódy so Sweet Toothom boli tými najlepšími, najhorším momenton je odhalenie kto bola rodina Johna Doea...nečakane tam v tomto prípade nemusel byť člen rodiny bielej farby pleti... ()

EV3L1N (2023) (E08) 

Napriek osvedčeným liberálnym stereotypom zlí ujovia výlučne belosi, silné sebavedomé klitorisáčky, zlý ujo kazateľ kresťan nie moslim či hinduista to bola aj vďaka spomienkam a záverečnému My immortal riadna pecka...apropo a že muži nevedia piť a zvládať opicu. Kým muž vypije sedmičky vodky a na druhý deň pracuje v pohode ďalej tak dievčatko sa po piztke na diskotéko zadusilo vlastnými zvratkami...tož realita z jedného nemenovaného mestečka... ()

Reklama

Reklama