Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti jsou roboti pověřeni podřadnými úkoly a prací, ale mají zakázáno vypadat přesně jako lidé, neboť panuje obava z toho, že by je mohli nahradit. Charles je sukničkář, který tajně používá přesnou repliku robota, aby se miloval se ženami, zatímco sám hraje videohry. Jednoho dne potká na kluzišti Elaine a zamiluje se do ní. Využije svého robota C2, aby se jí dvořil. Netuší, že Elaine má svou vlastní repliku robota E2, pomocí níž se dvoří bohatým mužům a sklízí úspěchy. Naneštěstí se roboti obou podvodníků setkají, zakoukají se do sebe a utečou na mexickou hranici, aby žili svobodným životem. Elaine a Charles musí spojit síly a zastavit je dřív, než jejich tajemství vyjde najevo. (HBO Max)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (25)

Mikecat 

všetky recenzie používateľa

Niečo nové a vynikajúce. Žiadne vybuchujúce budovy, brutal akčné scény, "normálny život" dvoch ľudí a dvoch robotov s UI. Výber hl.herečky nie moc štastný, ale v konečnom výsledku dosť fajn. Čo tak mať robota dvojníka, ktorý robí všetky nepríjemné činnosti za vás? Super nápad. uvidíme ajnejaké posteľné a vášnivé scény o vtipných ani nehovoriac, celý príbeh je popretkávyný vtipom: "Nikdy jsem to nedelal.." "Neboj, ja asi 1000x..", "Jak si vedem?" "prvé 2 hodiny výborne, ďalsie 3 perfektne", "Musím čúrat a zvracet a ješte se zabít..", "dohajzlu, oni spolu píchaj..", "Odkdy medvedi vijou?" "když jsou nadržený?.... :)", "doufám, že budu mít noční múru a bude lepší jak tahle desná realita..", "kam jdeme na naši svadbu?", "ukážeme to cez "facetime"","je naprogramovana k iniciaci..", "to mne jako chce znásilniť?.." e2, c2 a moby hudba. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Aj keď som od tohto nemal žiadne extra očakávania, tak ma to napokon veľmi milo prekvapilo. Na začiatku síce človek tápa, že kto je kto, ale postupne je to viacmenej úplne jasné. Hlavné postavy Charlesa a Elaine boli skvelé, a najmä ich parádny zmysel pre humor, ktorý sa pretavil do vydarených rozhovor s milým dôvtipom a predovšetkým sarkastickým podtónom. Zápletka bola fajn, a aj scenár sa vyvíjal zaujímavo. A ten záver, to malo naozaj pekné posolstvo (aj keď to vyznievalo akosi rozprávkovo). 4* ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ja som si "Robots" užil asi viac, než som reálne čakal. V jadre je to klasická romantická komédia, ktorú viete sledovať v pohode a má svojich pár trápnejších momentiek, no nie sú tu scénky, kde by som prevracal očami a premýšľam čo sa snažili tvorcovia povedať. Chvalabohu. Je to pravda, že keď sa stretne takáto dvojka, vznikne z toho niekoľko zaujímavých situácií, no istým spôsobom musím uznať Elaine, keď o Charlesovi zhodnotí, že je absolútne nepoužiteľný pre život. Pretože je to pravda. Nechcem ju nejako obhajovať, no ako chalan, ktorý nie je schopný ani založiť oheň a urobil všetko čo bolo v jeho silách, aby to urobil mi prišlo neskutočne úbohé. Ozaj si žil vo svete, kde sedieť na gauči a nechať svojho robotického dvojníka vybaviť všetko za seba. Ale páči sa mi ako sa vzťah medzi nimi postupne buduje, ako ich C2 a E2 dokážu obalamutiť... je tam pár momentov s E3, ktoré ma teda poriadne pobavili a v jadre ide dobrú oddychovú záležitosť, ktorá ma neurazila. Pozrel by som si to znovu? Asi nie. Ale na jedno pozretie stačí. Hodnotenie: B ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Základ zvoleného konceptu (roboti / humanoidy sa dajú využiť aj na iné veci, ako pracovníci) nie je zlá a určite ponúka niekoľko možností nielen na vtipné ale aj poučné scény a dialógy. Problémom je, že ozaj vydarených a vtipných scén vo filme Robots spíš nenájdeme. Dialógy a scény nie sú dostatočne vtipné, chémia medzi ústrednou dvojicou Shailene Woodley / Jack Whitehall funguje len miestami a ani vtedy to nie je nič nadpriemerného. Slabá komédia s nevyužitým potenciálom toho, čo scenár ponúka. P.S.: Shailene Woodley v role ako E3 tak často nevidíme. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

Dominik 261 

všetky recenzie používateľa

Príjemná robotická oddychovka. Príbeh originálne poňatý, aj keď je to v jadre klasická romantická komédia. Shailene je super a dobre sa dopĺňa s Jackom. Humor je občas trochu trápny, ale v rámci možností je to inak fajn. Kamera a soundtrack taký dobrý priemer. Bavil som sa a aj vďaka Shailene dávam štyri hviezdy, aj keď teda trošku slabšie 4*. ()

Galéria (101)

Zaujímavosti (4)

  • Charles (Jack Whitehall) a Elaine (Shailene Woodley) se hádají, kdo bude spát v jediném křesle, když dům, který patří jeho bohatému nevlastnímu otci, má jistě ložnici. Mohli si prostě vzít matraci a dát si ji k ohni, aby se zahřáli. I když je více než pravděpodobné, že bohatý člověk by měl v takovém domě topení. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v Novom Mexiku v auguste 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama