Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vďaka jednotke s krycím názvom „Priamy zásah“ sa kapitánovi Stoneovi (Conrad Dunn) a jeho podriadeným bez akýchkoľvek škrupúľ darí udržať mesto „čisté“, pretože si všetko plánujú a riadia sami – vrátane navrhnutia trestu a jeho vykonania... Ibaže teraz majú za pätami FBI – a policajný veterán Frank Gannon (Dolph Lundgren) sa rozhodol proti nim vypovedať! Nečudo, že naňho vyvíjajú enormný nátlak a ako na potvoru mu práve teraz pridelili „na zácvik“ mladú kriminalistku Billie Rossovú (Polly Shannon). Gannon sa ju, pochopiteľne, pokúša striasť, no ona sa len tak ľahko nenechá! Neskôr sa ukáže, že práve jej neodbytnosť bude Gannonovou spásou... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Film s horsim "pribehom" som uz dlho nevidel. Ach, ospravedlnujem sa Ti, Steven Seagal, ze som niekedy na Tvoje filmy nieco zle povedal :)

lepo

lepo (hodnotenie, recenzie)

Nemý úžas nad strachom a hrôzou z tohoto filmu len tak syčí. Strašný odpad od hereckých výkonov, dialógov a scén, až po primitívne snahy o humorné hlášky a kameru vrátane.

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Po dlhej dobe sa Lundgren vratil a boduje na plnej ciare! Skvele becko ktore by sa pred 1O rokmi stalo klasikou

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Tak jsem rád , že jsem to dnes viděl :) dal jsem 4 **** a hned se zlepšilo hodnocení z 41% na 42% ! :)

tatka

tatka (hodnotenie, recenzie)

Lundgren, Lundgren, vystrieľať celé policajné oddelenie, to sa nerobí!!!!!

ria.molko

ria.molko (hodnotenie, recenzie)

jako kdyby se nekdo vecer dozvedel, ze se ma rano zacit nataceni a tak splacnul scenar pres noc. docela nuda, dolph ma na vic

Tomix

Tomix (hodnotenie, recenzie)

Po dlouhé řadě odpadů, začínající Švédem, zase slušný film. I když spíše televizní. Pro příznivce Lundgrena je prima, že potrénoval a nasadil si zpátky svaly. ****

Reklama

Reklama