Reklama

Reklama

Bezmenní

(festivalový názov)
  • Česko Bezejmenní (festivalový názov) (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Do pitevne Dr. Cristiny Cattaneo sa každú noc priplavia neznáme telá. Nazýva ich Bezmenní. Bezmenní stoja na periférii spoločnosti. Sú to ľudia bez domova, prostitúti a prostitútky, tínedžeri, čo utiekli z domu. V poslednom čase sú to však hlavne migranti, ktorých vyplavilo na talianske pobrežie Stredozemné more. Ak patria všetky práva živým, mŕtvym neostávajú žiadne. Čo sa teda stane s mŕtvymi, ktorí prišli o identitu? Zdá sa, že tvárou v tvár ich závratne rastúcemu počtu je ich právo na dôstojnosť všetkým ukradnuté. Všetkým okrem Cristiny. (Jeden svet)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Silnější příběh než zpracování, ale vlastně mě více bavil film v částech, kdy se pátralo po identitách, než když se řešila důležitost této práce. 7/10 ()

Kailo 

všetky recenzie používateľa

Tohle se hodně minulo formou. Důstojnost samozřejmě imigranti mají, jako každý člověk, jenomže není naší chybou a ani v našich silách, že v jejich zemi je identita a doklady naprosto tristní věc. To by ani Abby z NCIS nevyřešila jejich identitu a to umí hackovat ve Windows Media Player. Rozhodně jsem chtěl lepší náhled do forenzní patologie a nějaké nové zajímavé metody. Místo toho, je nám servírováno utahané, necelistvé fňukání. ()

Reklama

Galéria (7)

Reklama

Reklama