Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Quincy Archibald (Denzel Washington) je obyčajný starostlivý otec rodiny, akých sú na celom svete milióny. Pracuje v továrni a so svojimi blízkymi sa snaží tráviť čo najviac času. Jedného dňa sa mu však zrúti celý svet - jeho syn totiž ťažko ochorie. Ak má prežiť, je nutná okamžitá transplantácia srdca! Na ňu sa však nevzťahuje poistenie, a tak je nové srdce malému Michaelovi (Daniel E. Smith) odoprené... Čas beží a situácia začína byť zúfalá, John sa preto rozhodne pre krajné riešenie: vezme ako rukojemníka zamestnanca operačnej sály, zabarikáduje sa s ním v nemocnici a trvá na operácii svojho syna. V tej chvíli vstúpia do hry ďalší dvaja muži - skúsený vyjednávač s únoscami poručík Frank Grimes (Robert Duvall) a horkokrvný šéf polície Gus Monroe (Ray Liotta). John sa ocitá v situácii, keď nechce ublížiť ostatným - ale pokiaľ má zachrániť život vlastného syna, musí všetko staviť na jednu kartu... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

dunos

dunos (hodnotenie, recenzie)

vyborny film komentare tazko zakomplexovanych egoistov ako je napr POMO neriesim.

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

A btw: teraz dávajú na MARKIZE v nedelu, preto mame vsetci prilezitost aj v SK verzii

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Plne súhlasím tuna s diskusiou, čo však nemôžem povedať o komentároch, s ktorými sa vôbec nestotožňujem. Film zaujímavý, nenudiaci a až tak veľa filmou s touto tematikou (veľký ocinko sám zachraňuje synčeka a spraví pre to čokoľvek - obsadí spitál) som nevidel.

Som ovplyvnený dabingom a nehanbím sa za to. Peter Kočiš rulez

klondike

klondike (hodnotenie, recenzie)

Vynikající ,nejvíc za to může Denzel + REŽIE + SCÉNÁŘ .Kdyby někdo řekl že je to podle skutečné události tak tomu opravdu věřím.Je to hodně reálné a navíc pravdivé že všichni doktoři nemají zájem za každou cenu někoho zachranovat.Plný počet.

shisho

shisho (hodnotenie, recenzie)

Ze je to presladene? no a co...v dnesnom hnusnom svete ludia potrebuju happy end, potrebuju videit ze sa veci daju ked sa chce...nemoze byt kazdy film cynicky umna 4* + vyborny Denzel

Súvisiace novinky

Denzel a Nick opět spolu

Denzel a Nick opět spolu

23.11.2005

Herec Denzel Washington a režisér Nick Cassavetes se už jednou sešli při natáčení filmu John Q. Ten měl sice rozporuplné kvality, ale vzájemná spolupráce těmto pánům zřejmě svědčila, takže další… (viac)

Reklama

Reklama