Reklama

Reklama

Super Mario Bros.

  • Česko Super Mario Bros. (viac)
Trailer 2

V Brooklynu začnou záhadně mizet mladé dívky. Jednoho dne je unesena i krásná archeoložka Daisy (Samantha Mathis), do které je zamilovaný instalatér Luigi Mario (John Leguizamo), kterému nezbývá nic jiného, než se se svým parťákem Mariem (Bob Hoskins) vydat do dinosauřího světa ukrytého v podzemí Brooklynu, kde vládne krutý vládce Koopa (Dennis Hopper). Snímek Super Mario Bros. vznikl na motivy světoznámé videohry od společnosti NINTENDO. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (126)

fcreading 

všetky recenzie používateľa

Hru som nikdy nehral, no film som si schuti pozrel. Síce o dejovej línií tu není ani zmienka, zato si môžme užiť kopec zábavy s Denisom Hooperom a jeho ovládnutí sveta. Na to ale potrebuje získať kúsok meteoritu, ktorý vlastní mladá Daisy. Tvorcovia dobre okopírovali klasickú hru a upravili fantáziu realitou (napr. cestovaním času, paralerný svet) ale niečo tomu chýbalo. Ale ak máte radi zábavu plnú absurdností a jazdy, smelo dotoho. 60 percent. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Jedna z najväčších kravín, aké som na filmovom plátne videl. Neviem, či toto mala byť pocta videohernej legende alebo to mala byť skôr paródia. Tipoval by som na to druhé, ale vyzerá, že tvorcovia to mysleli vážne a Hoskins s Leguizamom asi museli dosť trpieť. Scenár čisté peklo, kostýmy radšej nekomentujem a celkovo ten feeling z filmu by som očakával niekde na úrovni tej hry a nie na úrovni podpriemernej televíznej parody show bez výraznejšieho momentu. Škoda reči. Druhú hviezdu ale dávam za úžasnú titulnú pieseň od Roxette, ktorá to výrazne oživila. 35 % ()

Reklama

JFL 

všetky recenzie používateľa

Adaptace rozverné videohry do camp divočiny nese v duchu předlohy jednoznačné poselství: z videoher vám změkne mozek. Rozhodně není náhodou, že se ve filmu objevuje motiv evoluční degenerace. Na druhou stranu je chvályhodné, že se tvůrci drželi ve filmu přímo konstatovaného principu "everything is possible" a dali tak vzniknout jednomu z nejbizarnějších světů, jaké se na filmovém plátně kdy objevily. ()

Maza2222 

všetky recenzie používateľa

Spíš průměr. Hra byla mnohem lepší, Měla lepší vzhled a záporák hry byl ( narozdil od tohodleho) zajímavý,chrlil oheň. Efekty se nepovedly ( díky bohu, že nejsou ve hře). Tady byli jen takový ulitý blbosti jako ten dinosaur zmutovaný s člověkem. Herci byli nic moc a postavy byli úplní blbečci, což ve hře nejsou. ()

Z0oMb3E odpad!

všetky recenzie používateľa

Tesne po dosledovaní filmu ma na jeho koment napadá zopár vybraných slov, ktoré by pravdepodobne neprešli ani cenzúrou. Filmové remake-y hier sú vo všeobecnosti zlé. Sú zlé, aj keď sa jedná o adaptácie 3D akčných peciek. Čo však môže vzísť z filmovej adaptácie 2D skákačky? A opäť sme pri tých vybraných slovách. Dvaja ľudia niekedy hľadajú dlho a ťažko spoločnú reč. Čo sa dá povedať o tom, keď jeden film je pod taktovkou štyroch? A vyzerá, že každý režisér mal svoju víziu, ako má film vyzerať. Vzišla z toho táto ohavnosť, ktorej chýbali už len zmätené korytnačky behajúce od priepasti ku kocke s otáznikom. Je pravda, že na filme som sa rehotal ako zmyslov zbavený, ale bol to taký smiech "toto hádam nieje možné". Odpad! ale taký lepší. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (42)

  • Za kamerou mal pôvodne stáť Peter Levy, ale bol vyhodený, lebo režiséri a producent neboli spokojní s jeho prácou. Dean Semler bol povolaný, aby ho nahradil, pričom neskôr Levyho kontaktoval a povedal mu, že ľutuje, že sa filmu upísal. (Raccoon.city)
  • Bob Hoskins nevěděl, že hraje ve filmu založeném na videohře, dokud svému synovi neprozradil, jaký film právě natáčí. (HellFire)
  • Princezna Daisy byla „dívkou v nesnázích“ z první hry Mario na GameBoye. (HellFire)

Súvisiace novinky

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (viac)

Reklama

Reklama