Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ethan (Garrett Hedlund), žiadaný učiteľ pre vysokú elitu z východného pobrežia, dostane hodnotne platenú úlohu vyučovať syna miliardára Jacksona (Noah Schnapp) na odľahlom nábreží v New Yorku. Ethan si takmer okamžite uvedomí, že záujem jeho študenta o jeho život hraničí s posadnutosťou. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

dannyyy 

všetky recenzie používateľa

Mám rád tyhle psychologické ždímačky, kdy si hraje jeden s tím druhým a vy nevíte, která bije. Tohle nebylo vůbec špatné, ale ždímat se mohlo o hodně více. Bylo to takové slaboučké, takové moc "televizní". Garrett Hedlund s tou jeho bradkou a hlasem mně velmi připomínal Joel Kinnaman (nar. 1979, Švédsko) ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Staromodni nizkonakladovy thriller typu psychopat/stalker vyzdobeny dvema hluboce nesympatickymi postavami. Zacinalo to slibne, ale pak to zapadlo do podivneho uspavajiciho rytmu, zmatku, diram v zapletce a k hloupemu neuspokojujicimu nasilnemu  konci. Tvurci potrebuji kurs, jak natocit dobry film. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Doučovať sa neoplatí. Hlavne nie rozmaznaných frackov, ktorých aj tak nič nenaučíte a ešte na vás pripravia kulehu. Film dobre začína a snaží sa prekvapiť, to mu nemožno uprieť. Ale treba uznať, že je dosť pritiahnutý za vlasy a nie všetky kúsky skladačky pasujú do seba tak, ako by mali. Takže dosť chyba scenára. Popcorn žrútom bez ambície rozmýšľať to ale môže stačiť. ()

Zaujímavosti (1)

  • Natočené v Birminghame v Alabame v apríli 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama