Reklama

Reklama

Súkromný detektív Val Barber (Aidan Gillen), s rozbitými rodinnými väzbami so svojou ženou, dostane zaplatené od bohatej vdovy, aby vypátral jej pohrešovanú vnučku, ktorá už predtým v minulosti niekoľkokrát utiekla z domova. (sochoking)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Taxom si myslel, že pôjde o film, v ktorom holič Aidan Gillen bude mať ešte druhé zamestnanie, že bude nájomný vrah, alebo makať pre mafiu v Dubline. No a Holič je akurát jeho priezvisko, má len jeden job a to ako súkromný detektív, ktorý dostal zaplatené, aby vypátral mladú tínedžerku, ktorá už v minulosti niekoľkokrát utiekla z domova. Nie je to síce nudné, ale ani napínavé. Navyše prevláda prvok vzťahovej drámy nad krimi, pretože Gillen rieši rodinné problémy so svojou bývalou ženou a svojou dcérou. Táto časť filmu sa mi snád lúbila viac, ako tá krimi. Film je ideálny na nedeľu, na také uzatvorenie týždňa. 50% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Barber býva drahý, ale tento parametre na lacnejšie oholenie spĺňa, ale za málo peňazí ponúkol aj nejakú muziku, takú dychovku, ktorú nemám rád, ale pri írskom Guinessi mi je jedno, že to hrá. Príbeh predvídateľný, no nevadí a že muž je samozrejme orientovaný inak, takže rodina mu už nevonia je dobovou povinnosťou. Zlý policajt tu aj povie: „aj divní majú teraz práva“. Aby bolo jasné, že divnosť je to správne. Samozrejmosoťou je tu aj vzťah 20 ročnej so 70 ročným, veď dnes je už všetko jedno. Za to body dolu. Celkom príjemný film, ktorý chce búrať hnusné konzervatívne štandardy. Možno sa zdá, že mu ide len o to. ()

Reklama

Zaujímavosti (1)

  • Hlavné natáčanie sa uskutočnilo v Dubline (Írsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama