Reklama

Reklama

MH370: Ztracené letadlo

(seriál)
  • Veľká Británia MH370: The Plane That Disappeared
Trailer
Veľká Británia, 2023, 4 h 30 min (Minutáž: 90 min)

Réžia:

Louise Malkinson

Kamera:

Owen Strock

Epizódy(3)

Obsahy(1)

V roce 2014 zmizelo beze stopy letadlo s 239 lidmi. Dokumentární seriál o jedné z největších novodobých záhad – letu MH370. (Netflix)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (3)

MH370: Ztracené letadlo (2023) 

Dokument plný konšpirácii, ktorý musíte dvakrát preprať, aby ste získali niečo užitočného. Najväčšia záhada letectva všetkých čias, človek sa pýta, čo sa v skutočnosti stalo, no po troch hodinách zistí, že odpovede ani návrhy neprišli žiadne. Minimálne dve hodiny bol dokument len stratou času, dávajúc priestor debilom, ktorí hovoria o zostrelení lietadla jednou či druhou mocnosťou, alebo rovno, že to mimozemšťania možno uniesli. Máme mobilné telefóny, radary, satelity, myslíme si o sebe, akí sme vyspelí, no jediné, čo takmer po dekáde od pádu lietadla vieme, je len to, že spadlo a my nevieme prečo. Nevieme ani kde leží. Tak trávime čas tvorbou dokumentov so senzácie chtivými ľuďmi, aby si tí mohli ukradnúť svoj priestor kdesi na sociálnej sieti a tvárili sa ako influenceri. ()

Únos (2023) (E02) 

Nuž, ruská stopa je všade. A keby ani nebola, tak ju poruštíme. Úplne zbytočná časť, z ktorej podstatné bolo tak na 5 minút, inak sa spája nešťastie nad Ukrajinou s týmto, čo nedáva v tomto prípade z geopolitického pohľadu zmysel, ale tak sa aspoň zapojil do príbehu obvyklý podozrivý. Už sa teším, kedy natočia dokument o výbuchu Nordstreamu 2 a tiež tam zakomponujú seriožov z Moskvy, ako to tam prevŕtali. ()

Přerušení (2023) (E03) 

Človek by si prial seriózny dokument, ktorý vyšetruje najväčšiu záhadu letectva, namiesto toho sa tu tak 2/3 času venuje priestor absolútnym bludom, minule s ruskou stopu, tentokrát, že by to zostrelili Amíci. Zbytočne venovaná pozornosť ľuďom, ktorí nakoniec aj tak povedia, že asi to nebude pravda, ale nedá sa to vylúčiť. Tak na čo otváraš hubu, keď ani sám sebe neveríš? ()

Reklama

Reklama