Reklama

Reklama

Zvonár od Matky Božej

(TV film)
  • Česko Zvoník od Matky boží (viac)

Obsahy(1)

Další z adaptací klasického románu francouzského spisovatele Victora Huga z roku 1997. Znetvořený, ale šlechetný zvoník Quasimodo pomáhá krásné cikánce Esmeraldě, do které se osudově zamiloval zločinný páter Frollo. Nesmrtelný příběh o síle lidskosti, skrývající se tam, kde by ji nikdo nečekal doplňují skvělými výkony Mandy Patinkin a Richard Harris. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

 (hodnotenie, recenzie)

Salma Hayek v roli Esmeraldy super...Patinkin taky super, akorat nechapu, proc ti blbi americane musi vzdycky tak posrat ten konec..absolutne vymysleny poamericteny konec..cely film dobry (temer), ale u toho konce sem myslel, ze to snad vypnu, to me hodne vadilo.

iWoman

iWoman (hodnotenie, recenzie)

Naozaj som sa ve mi snažila uveri Salme Hayek Esmeraldu v jej poňatí, ale nech som sa snažila sebeviac, tú Esmeraldu, ktorú som si predstavovala pri čítaní románu Victora Huga bohužia nestvárnila. Jej tanec vo filme nemal takmer žiadnu iskru. No naš astie nešlo iba o to a herecké výkony Mandy Patinkina a predovšetkým Richarda Harrisa to vyrovnali. Predovšetkým Harrisa, ktorý stvárnila Frolla presne tak, ako som si ho vždy predstavovala.. až mi zimomriavky liezli po chrbte..

Reklama

Reklama