Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nepolapiteľný masový vrah terorizuje svojimi rituálnymi vraždami rodiny v Los Angeles. Počet jeho obetí rastie a je iba jediný muž, ktorý je schopný odhaliť vrahovu totožnosť - málovravný a tajuplný detektív Jack Cole (Steven Seagal). Policajné oddelenie v L.A. ho dá dokopy so skúseným vyšetrovateľom Jimom Campbellom (Keenen Ivory Wayans) a táto dvojica - nie príliš nadšená zo vzájomnej spolupráce - sa vydáva do ulíc. Čoskoro dôjde k ďalšej vražde, ktorej obeťami sa stali Coleova bývalá žena a jej nový manžel. Všetky stopy pritom ukazujú práve na Colea. (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (10)

  • Vo viacerých záberoch vo filme je zreteľne vidieť pohybujúci sa závesný mikrofón nad hercami. (Piri)
  • Když ukazuje detektiv Cole (Steven Seagal) detektivu Campbellovi (Keenen Ivory Wayans) před kinem důkazní materiál, nemá na sobě Cole žádné rukavice, ale když si je v dalším střihu Campbell prohlíží, Cole drží důkazy v černých rukavicích. (korbitch22)
  • V závěrečném souboji mezi Jackem Colem (Steven Seagal) a Donaldem Cunninghamem (John Jackson) je vidět zakrvácená tvář Donalda, ale hned v dalším střihu nemá na tváři žádnou krev. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama