Reklama

Reklama

Špiónky

(seriál)
  • Česko Špionky (viac)
Francúzsko / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrajú:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(viac)

Recenzie (97)

T-pack 

všetky recenzie používateľa

Jistě, je to celkem nijak nakreslené, dost brzy se začne opakovat a i když u některých seriálů je zápletka díl od dílu stejná, u tohoto vám přijdou samotné epizody sobě podobné. Nesnášel jsem ty hrozný barevný agentský uniformy, síť vchodů do centrály po celém Beverly Hills mi nedávala smysl ve světě, který se jinak bere celkem vážně a doslova mě vytáčelo, kterak agentky dostaly špionské vybavení a všechno ho ZROVNA na tu misi použily. Na druhou stranu počítám s tím, že je to pro děti, něco mě nutilo na to neustále koukat (dřív, časy se mění) a Jerry byl slušnej. Připadám si teď trochu jako předpubertální děvče, nicméně musím hodnotit jak hodnotím. ()

MM11 

všetky recenzie používateľa

Glosující tým jako za časů Stocka Aitkena Watermana či Janečka a jeho hvězd. Hlavní bylo vytvořit modelovou strukturu a tu pak neúnavně dodržovat a kasat se pouze v lehce obměňujících prostředích (či syntezátorech). Ono to je po chvilce krapet zoufalé a pokud vadí stereotyp tak skoro ubíjející. Tahle roztomile naivní vykrádačka dospělejších sérií umí pracovat s cílovou skupinou a pokud náhle nevytáhne zkázonosný zvrat popírající i naši gravitaci tak příliš nenudí. Myslím, že cílová skupina nebude příliš reptat a to je prvořadé. Je zřejmé, že určovat kvalitu by měla holka školou povinná a ne my tady. ()

Reklama

martin1m2 

všetky recenzie používateľa

Som dlhoročný fanúšik :P Špiónky boli mojou obľúbenou rozprávkou, v mobile som mal niekoľko hier, mám aj Album plný nálepiek (Ide vlastne o misie, kt. sa normálne vysielali), zvučku ich pudrenky som mal ako sms zvonenie :D No proste :P Ja aj segra sme to žrali ... A pravidelne sme sedávali pred Markízou, aj Fox Kids a ptm to bola jedna z mála vecí čo sa dalo pozerať na inak otravnom Disney Chanel ... Ale čo si budeme hovoriť ... Mám 23 ... ale pozerám stále - lebo nedávno vyšla aj 6ta séria ... a chcem to mať pozreté celé ... Ale už ma to dooosť nebaví, dooosť nudí ... Je to stále o tom istom, hlboko predvídateľné, trestne repetitívne ... ale po toľkých dieloch? Veď sú to Špiónky a rozprávka pre deti ... Kedysi za 5, stiahol by som aj na 3 ... ale žral som to, už som na to starý ... Deti to určite budú milovať ... tak z nostalgie nechám 4 ... a pozriem si vždy všetky nové časti, s kt. kedy do budúcna prídu ;) A aj pre mňa SAM je najlepšia ... inteligencia je sexy :P A aj tak sa mi najviac páčia série Totally Spies: Undercover ... Tá nová pudrenka, aj prerobený WOOHP, nové špiónske vychytávky aj to, že im pudrenka vedela meniť vzhľad :) Prerobili to oproti prvým sériám parádne ... Posledné série sa tomu nevyrovnajú... ()

figliar 

všetky recenzie používateľa

Aj keď je seriál určený pre podstatne mladšie publikum, musím sa priznať, že som aj ja veľakrát prepol na novú časť Špióniek. Aj keď je skoro každý diel rovnaký a zápletka je vždy vyriešená rôznymi vychytávkami a serepetičkami, ktoré špiónky vytiahnu z kabelky, podpätku či rukáva, pozeranie bolo stále celkom zábava. ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Nebudem zapierať, že ma to kedysi bavilo. To zámerné zhadzovanie poniektorými aj na úkor kedysi zábavných záležitostí (prípad Pokémon), z ktorých všetci časom "vytriezveli", aby mohli prispieť svojim odpadom do kostolnej kasičky mi lezie na nervy. Ale tu to ešte trochu chápem. Svoj názor však preto meniť nebudem. A percentá odo mňa nechcite, fakt :-) ()

Galéria (186)

Zaujímavosti (8)

  • Seriál se měl původně vysílat od 3. listopadu 2001 do 1. června 2010, ale začátkem roku 2012 byla oznámena produkce 6. série. (mai)
  • Špionky mají své fiktivní místa narození. Sam se narodila v Los Angeles, Clover v New Yorku a Alex v San Franciscu. Nechybí ani data narození. Sam se narodila 26. 11. 1987, Clover 14. 12. 1987 a Alex 8. 2. 1988. To znamená, že v roce 2001, kdy seriál začínal, Sam a Clover měly 14 let a Alex jen 13 let. Tím pádem měly špionky Sam a Clover po skončení seriálu po pěti sériích 19 let a Alex 18 let. V roce 2013 by bylo dívkám 25 a 26 let. (mai)
  • V epizóde sa objaví Martin Mystery zo seriálu Martin Mystery (od r. 2003), ktorý bol produkovaný rovnakou produkčnou spoločnosťou Marathon ako Špionky, no jeho vysielanie bolo ukončené rok pred touto crossover epizódou. (Mandragor)

Reklama

Reklama