Reklama

Reklama

Špiónky

(seriál)
  • Česko Špionky (viac)
Francúzsko / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrajú:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(viac)

Recenzie (97)

martin1m2 

všetky recenzie používateľa

Som dlhoročný fanúšik :P Špiónky boli mojou obľúbenou rozprávkou, v mobile som mal niekoľko hier, mám aj Album plný nálepiek (Ide vlastne o misie, kt. sa normálne vysielali), zvučku ich pudrenky som mal ako sms zvonenie :D No proste :P Ja aj segra sme to žrali ... A pravidelne sme sedávali pred Markízou, aj Fox Kids a ptm to bola jedna z mála vecí čo sa dalo pozerať na inak otravnom Disney Chanel ... Ale čo si budeme hovoriť ... Mám 23 ... ale pozerám stále - lebo nedávno vyšla aj 6ta séria ... a chcem to mať pozreté celé ... Ale už ma to dooosť nebaví, dooosť nudí ... Je to stále o tom istom, hlboko predvídateľné, trestne repetitívne ... ale po toľkých dieloch? Veď sú to Špiónky a rozprávka pre deti ... Kedysi za 5, stiahol by som aj na 3 ... ale žral som to, už som na to starý ... Deti to určite budú milovať ... tak z nostalgie nechám 4 ... a pozriem si vždy všetky nové časti, s kt. kedy do budúcna prídu ;) A aj pre mňa SAM je najlepšia ... inteligencia je sexy :P A aj tak sa mi najviac páčia série Totally Spies: Undercover ... Tá nová pudrenka, aj prerobený WOOHP, nové špiónske vychytávky aj to, že im pudrenka vedela meniť vzhľad :) Prerobili to oproti prvým sériám parádne ... Posledné série sa tomu nevyrovnajú... ()

croxika 

všetky recenzie používateľa

Bola by som sama k sebe veľmi pokrytecká, keby som už len z mojich osobných sentimentálnych dôvodov nedala plný počet. O tomto bola časť môjho detstva. Čakanie na tú správnu hodinu, kedy dávali na Jetixe (:D) dve časti, ktoré som nemala problém pozrieť, aj keď som ich už predtým videla. A treba uznať, istú myšlienku to má, vďaka ktorej sa to odlišuje od ostatných animovaných filmov. A je to veľmi pekný animovaný seriál pre mladé baby- hravý, vtipný, akčný, dievčenský, zaujímavý :) Škoda, že už nemám 10 :D Samozrejme, 5* dávam hlavne z osobných pohnútok, rozhodne sa týchto 5* nedá porovnať s 5*, ktoré som dala napríklad Forrestovi Gumpovi. ()

Reklama

pugs 

všetky recenzie používateľa

Čím viac dielov, tým išla kvalita príbehov dole. Začiatok výborný, koniec úbohý. Scény sa v niektorých dieloch opakujú, opakujú sa misie/dej lenže tam dajú iné prostredie a dajú tam inú "obeť". Keď už v novšej "vylepšenej" verzii špióniek stratili nápady, mali toho nechať, len pokazili asi jeden z kvalitných seriálov, ktorý sa vysielal na Jetixe... 5/10 ()

Dragoni 

všetky recenzie používateľa

Na pár dílů se dá koukat, ale po delším sledování jsou všechny díly hodně podobné, na čemž se dá poznat, že tvůrci nápadem moc neoplývali a všechny nové historky jsou jen zabalené do nového hávu. Na zabití času asi dobré, ale po delší době omrzí, . . kresba nebyla také nejlepší a zdálo se mi, že je vše nakresleno jen výraznými třemi barvami v podobě latexových obleků hlavních hrdinek. 25 % ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Celkový dojem: Priznám sa, že tento seriál som v jeho najlepších rokov veľmi v obľube nemal a snažil som sa mu vyhýbať ako to len ide. V podstate mi to veľmi pripomínalo Winx club a trochu aj Mary-Kate a Ashley a ja som rozhodne nemal v pláne začať pozerať ďalšiu kôpku týchto mainstream animákov pre detské publikum hlavne toho krehkejšieho pohlavia - ženského. Je pravda, že som pár krát pri pretáčaní vysielacich kanálov na tento seriál narazil, avšak nikdy som ho nedokázal pozrieť celý. Dnes tomu je ale, páni a dámy inak a ja si dovolím s hrdosťou vyjadriť svoj názor a tým je, že tento seriál je naozaj niečo! Sympatické postavy a celkom zábavný, ľahký dej nás do tohto celkom vydareného animáku pustí rýchlo a môže si ho obľubiť hockto. Aj keď je pravda, že v budúcnosti si to nemienim pustiť znovu kvôli jeho absurdite. Moje hodnotenie: 50% ()

Galéria (186)

Zaujímavosti (8)

  • Mimozemšťané v seriálu jsou hodně podobní klasickým šedivákům, jenomže na rozdíl od nich mají špičaté uši, menší oči a zelenou barvu kůže. (Jan.Kanak)
  • Úloha s prevozom špióniek cez rieku je variáciou na hlavolam "vlk, koza a kapusta". (Mandragor)
  • Špionky mají své fiktivní místa narození. Sam se narodila v Los Angeles, Clover v New Yorku a Alex v San Franciscu. Nechybí ani data narození. Sam se narodila 26. 11. 1987, Clover 14. 12. 1987 a Alex 8. 2. 1988. To znamená, že v roce 2001, kdy seriál začínal, Sam a Clover měly 14 let a Alex jen 13 let. Tím pádem měly špionky Sam a Clover po skončení seriálu po pěti sériích 19 let a Alex 18 let. V roce 2013 by bylo dívkám 25 a 26 let. (mai)

Reklama

Reklama