Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miren získá od Jamese Fostera znepokojivé informace, které ji navedou na novou stopu. V roce 2019 se objeví druhé video, které Aně nažene strach. (Netflix)

Recenzie (2)

milbelQ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dobrý začiatok, začne mať táto séria GRÁDY ? Vážení spisovateľ alias scenáristi to fakt by urobila znásilnená – čo prevláda v jej mysli, pomsta alebo novinárske šialenstvo ??? Miren navštívi vo vezení sťahováka. Sťahovák  ponúkne Miren radu a pritom v krátkosti povie zdrvujúcu PRAVDU - čas 35:47 až 37:10 -  doporučujem. Zatiaľ naj časť, naj monológ tejto série. Hodnotenie  E04  som katapultoval na 3 *** možno by som dal aj 4 **** ale ta hlúposť v karavane Tapera !!!!! ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia epizóda, pretože cítiť, že príbeh začne onedlho poriadne gradovať a v štvorke nás čaká zopár dôležitých informácií a možno sa pozrieme aj do domu, kde sa nachádza unesené dievča. Miren už beriem ako nie príliš racionálnu postavu, radšej robí všetko na vlastnú päsť, pričom by spolupráca s políciou priniesla elegantnejšie pátranie po únoscoch a zároveň aj po tých, ktorí ju znásilnili. Ale takto je v tom cítiť viac nebezpečenstva. ()

Reklama

Galéria (4)

Reklama

Reklama