Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miren získá od Jamese Fostera znepokojivé informace, které ji navedou na novou stopu. V roce 2019 se objeví druhé video, které Aně nažene strach. (Netflix)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia epizóda, pretože cítiť, že príbeh začne onedlho poriadne gradovať a v štvorke nás čaká zopár dôležitých informácií a možno sa pozrieme aj do domu, kde sa nachádza unesené dievča. Miren už beriem ako nie príliš racionálnu postavu, radšej robí všetko na vlastnú päsť, pričom by spolupráca s políciou priniesla elegantnejšie pátranie po únoscoch a zároveň aj po tých, ktorí ju znásilnili. Ale takto je v tom cítiť viac nebezpečenstva. ()

milbelQ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dobrý začiatok, začne mať táto séria GRÁDY ? Vážení spisovateľ alias scenáristi to fakt by urobila znásilnená – čo prevláda v jej mysli, pomsta alebo novinárske šialenstvo ??? Miren navštívi vo vezení sťahováka. Sťahovák  ponúkne Miren radu a pritom v krátkosti povie zdrvujúcu PRAVDU - čas 35:47 až 37:10 -  doporučujem. Zatiaľ naj časť, naj monológ tejto série. Hodnotenie  E04  som katapultoval na 3 *** možno by som dal aj 4 **** ale ta hlúposť v karavane Tapera !!!!! ()

Reklama

Reklama