Reklama

Reklama

Emilie Richards


Mysli len na nás (E05)

(epizóda)
  • Česko Láska na Novém Zélandu (viac)

Obsahy(1)

Nežná blondínka Stacey MacDonaldová (Theresa Scholze) sa po tom, čo sa jej rozpadol vzťah a prišla o bábätko, na ktoré sa veľmi tešila, rozhodla na istý čas vzdať sa svojho milovaného povolania učiteľky a prísť na iné myšlienky. Počas jedného večierka, na ktorom pomáha svojej najlepšej kamarátke Sarah (Johanna Klante) s kateringom, sa zoznámi so sympatickým architektom Ryanom Cunninghamom (Hendrik Duryn), ktorý je vraj slobodným otcom obetavo sa starajúcim o tri deti. Ukáže sa však, že Ryan sa o svojho synovca Toma (Edward Hall) a netere Alice (Ella Edward) a Louisu (Anna White) stará len veľmi krátko. Ujal sa ich po náhlej smrti svojej sestry – a aj keď sa naozaj veľmi snaží, je ich výchova evidentne nad jeho sily. Nečudo, že bez váhania angažuje Stacey ako ich novú opatrovateľku! Stacey a deti si k sebe veľmi rýchlo nájdu cestu, a tak všetci piati spolu zakrátko navonok vyzerajú ako dokonale harmonická rodina. Stacey sa síce veľmi snaží zachovať si od Ryana profesionálny odstup, no netrvá dlho a musí si priznať, že jej city k nemu sú oveľa silnejšie. No nielen jeho staromládenectvo z presvedčenia, ale i jeho zvláštny vzťah so spoločníčkou a zároveň expriateľkou Elizou Myersovou (Eva Habermann), ktorá do jeho domu chodí bez ohlásenia, kedy sa jej zachce, a na Stacey žiarlivo zazerá... To všetko je pre Stacey dôvodom na pochyby o Ryanovej chuti a spôsobilosti viazať sa. No i tak sa počas výletu s deťmi Stacey a Ryan napokon zblížia, ich šťastie ale nemá dlhé trvanie. Ryanov právnik im totiž zatelefonuje, že jeho matka Evelyn (Gila von Weitershausen) požiadala o zverenie detí do svojej starostlivosti. A keďže Ryan má povesť nezodpovedného plejboja, jeho šanca uspieť v spore o ich opatrovníctvo pred súdom sú minimálne! Podľa právnika je jediná možnosť, ako ich zvýšiť – Ryan sa musí čo najskôr oženiť! (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

Ashar 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Řekl bych že Emilie Richards není tak dobrá, jak Rosamunde Pilcher, nebo Inga Lindström. Její příběhy jsou takové neohrabanější. Jinak to bylo celkem koukatelné. Chyběl mi tam nějaký ten kinderhajzl a matka byla slabá semetrička. Mohlo to být krapet dramatičtější. ()

Krasus 

všetky recenzie používateľa

Genius loci Nového Zélendu dokázal upoutat moij pozornost na téměř hodinu tohoto prázdného a šablovitého filmu. I za tohle se udělují hvězdy. ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama