Reklama

Reklama

Mama na prenájom - Season 1 (2023) (séria)


Episode 5 (S01E05)

(epizóda)

Obsahy(1)

Martin s Naďou spustia pátraciu akciu. Musia nájsť Hanku za každú cenu! David robí doma poriadne dusno. Neustále strápňuje Lenku pred jej klientkami. Tá to už nevydrží a poriadne mu vynadá... Dušan sa nevie zmieriť s tým, že im niekto napísal negatívnu recenziu na reštauráciu. Rozhodne sa preto, že dotyčného pozve zadarmo na obed. Ako to dopadne? Všetci v nemocnici riešia Hankine zmiznutie, len Eva to nijak neprežíva...Viacej má starosť o chod nemocnice. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Scenáristka Milka, priezvisko som zatiaľ nezachytil, bude zrejme fialová krava Milka, lebo také bludy do deja nevymyslíš len tak. To sa musíš celý život pásť. Malé dievča v škôlkarskom veku si samo zoberie kufor a ide na letisko. Majiteľ reštaurácie je taký retard, že človeku, čo mu napíše zlú recenziu zadarmo navarí celé menu a ešte mu aj zaplatí 100 eur. Vrcholom bola dvojica, ktorá si zobrala hypotéku na garsónku a ešte v nej prevádzkujú nechtové štúdio. To fakt vymyslíš len niekde na pasienkoch. ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

⚪Tak, ako som predikovala (a že som k tomu bola milosrdná, keďže nebolo treba ani tri mesiace), stačilo 5 dielov - je z toho uletená (fakt nie v dobrom slova zmysle) hlúposť, v ktorej sa neriešia reálne problémy postáv okorenené humorom, ale pseudovtipné zápletky pre nejakú nejasnú cieľovku, ako napr. útek malého dieťaťa na letisko, pričom si malé opustené dieťa nikto nevšíma, či zlá recenzia na reštauráciu na googli, ktorú majiteľ vyrieši ako 10-ročný školák z iného vesmíru, čo už sa veľmi nápadne začína podobať na Oteckov a zápletky v nich, kde sa objavili také skvosty ako muž, čo si chcel vysedieť vajce, nechcel sa vzdať spania s macíkom či dospelí chlapi, ktorí nevedeli gramatiku a v škole písali diktáty.⚪Komu sa toto zdá adekvátne naozaj nemôže byť pri zmysloch, ono aj to dada musí mať hlavu a pätu. Takto sa skôr zdá, že je to vyslovene ,,da da," čiže program intelektuálne tak pre batoľatá a predškolákov, pretože o to sa očividne celý čas scenáristi týchto seriálov snažia - o akési spojenie žánrov, kedy bude seriál vhodný aj pre päťročných, aj pre šesťdesiatnikov, takže doň zakomponujú úplne infantilné zápletky ako z kúzelnej škôlky, pričom ich prekladajú zápletkami o sexe, podvádzaní atď., akoby niečo podobné mohlo fungovať.⚪Jediná nádej je, že toto dielo nebude mať vysokú sledovanosť, a teda ho nebudú predlžovať na xy rokov. Už teraz, po piatich dieloch sa tam varí z vody, všetko je neuveriteľné, bez zmyslu, ale hlavne, že sa to hýbe, je farebné a na pokračovanie. Hrôza. Ako Bardyho herectvo.⚪ ()

Reklama

Reklama